"Gusztustalan, amit Angelina művel" - Brad Pitt először szólalt meg a válásról
Egyre durvább a gyerekekért vívott harc.

brad-pitt-angelina-jolie-valas-balhe-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mióta bejelentették a válásukat, Angelina Jolie egyre komolyabb vádakkal illeti Brad Pittet. Kezdetben közölte, azért adja be a válókeresetet, mert a színész agresszíven lépett fel közös fiukkal, Maddoxszal szemben - ezt Pitt tagadta, a rendőrségi és a családsegítő központ vizsgálatai pedig alátámasztották az igazát.

Egyre durvul a válásuk

Később Jolie a férfi alkoholproblémáit hozta fel, mint a válást kiváltó okot, Brad Pitt pedig beismerte, hogy mostanában valóban többször öntött fel a garatra, mint kellett volna, és ezt sajnálja, de ettől nem tartja magát rossz apának. Ennek ellenére Angelina ragaszkodott hozzá, hogy a gyerekek csak pszichológus felügyelete mellett láthassák az apjukat.

A DailyMail információi szerint a bíróság korábban arra kötelezte Angelina Jolie-t, hogy biztosítsa a gyerekeknek, hogy többet láthassák az apjukat, ugyanis a lelki fejlődésüknek nem tesz jót, ha elválasztja őket. Egyedül a legidősebb fiú, Maddox döntheti el, mégis mennyi időt szeretne együtt tölteni az apjával és az anyjával.

Brad Pitt nagyon aggódik, hogy, ha lezárul a procedúra, a volt felesége Angliába költözteti a közös gyerekeiket, így ugyanis nagyon keveset láthatná őket.

brad-pitt-angelina-jolie-valas-balhe-nagy

Legutóbb Jolie azzal vádolta meg, hogy nem fizet gyerektartást, amit a sztár minden ismerőse megcáfolt: sőt, közölték, hogy Brad milliókat adott a volt feleségének, hogy megvegye a házat, amit jelenleg csak bérel, hogy a gyerekeknek legyen egy fix fedél a fejük felett. Mivel azonban exfelesége ilyen csúnya dologgal vádolta, kénytelen volt ő is megszólalni az ügyben. A The Blast magazinnak mondott pár szót a kialakult helyzetről:

- Szerintem gusztustalan, amit Angelina művel. Ezt zárt ajtók mögött kellett volna intéznünk, mert, ha a gyerekek idősebbek lesznek, csalódottak lesznek az egész sárdobálás miatt. Minden fent marad az interneten, a közösségi oldalon, szerintem nem tesz jót nekik, ha látják, hogy mit műveltek a szüleik. A gyerekek érdekeit kellene elsősorban szem előtt tartanunk - nyilatkozta állítólag az online lapnak.

Ezt is szeretjük