Brad Pitt fél éve randizik titokban - Vele jár most a jóképű színész

Végre sikerült túllépnie Angelina Jolie-n.

beauty and style
Top olvasott cikkek
Végre sikerült túllépnie Angelina Jolie-n.

Brad Pittet nagyon megviselte a válás. Miután szakított gyermekei édesanyjával, Angelina Jolie-val, csontsoványra fogyott, és teljesen elhagyta magát: még a rajongók is aggódtak miatta, hiszen bevallotta, hogy alkoholproblémákkal is küzdött - sőt, a függősége vezetett a válásukhoz is.

Ismét rátalált a szerelem

Szerencsére egy ideje már újra a régi, amit valószínűleg az új barátnőjének köszönhet, ugyanis kiderült, hogy már fél éve titkolja, hogy beleszeretett az MIT egyik professzorába, Neri Oxmanbe, akit tavaly novemberben ismert meg. A People magazin információi szerint akkor egy közös képet is posztoltak, azonban, hogy titokban tarthassák a kapcsolatukat, később törölték a posztot a közösségi oldalakról.

Neri Oxman egyik kollégája így nyilatkozott a lapnak bimbózó románcukról:

- Brad és Neri azonnal egymásba gabalyodtak, ami nem is csoda, hiszen azonos az érdeklődési körük: mindketten szenvedélyesen rajonganak az építészet és a művészetek iránt. Elsőként csak szakmai barátság volt köztük, de mindenki tudta, hogy ebből több is lehet. Brad szeretne minél több időt Nerivel tölteni, ami nem is csoda, hiszen fantasztikus nő: briliáns és gyönyörű - nyilatkozta a magazinnak.

A színész már többször is meglátogatta új kedvesét az MIT-n, a diákok pedig nagy örömmel fogadták a népszerű sztárt a műszaki egyetemen. Az Instagramra felkerült több fotó is, ahogy a rajongó lányok megállították az épületben egy-egy fotó erejéig: végül ezek buktatták le, hogy a csinos professzornővel találkozgat.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük