Brad Pittet ezzel a csinos műsorvezetővel boronálták össze
Mióta Brad Pitt szingli lett, azóta rendszeresen folynak a találgatások, hogy vajon van-e barátnője, vagy nincs.

brad pitt cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brad Pitt mindig is igazi sármőrnek számított, rengeteg nő szívét dobogtatta már meg. Miután 2016-ban Angelina Jolie-val végleg elváltak az útjaik, folyamatosan találgatják az emberek, hogy van-e új kedvese, vagy nincs.

Összehozták őt már Charlize Theronnal, Alia Shawkattal, de felröppentek olyan hírek is, hogy visszatért előző feleségéhez, Jennifer Anistonhoz. A külföldi lapok most egy csinos ausztrál műsorvezetővel, Renee Barghgal boronálták össze.

Renee Bargh lenne Brad Pitt új kedvese?

A Daily Mirror brit lap megírta, hogy még pár hónappal ezelőtt Pitt a SAG Awards gálán egy kicsit flörtölt az Extra TV csinos riporternőjével és műsorvezetőjével, még kacsintott is egyet akkor. Sok férfi híresség esetében egy ilyenre csak legyintenének, ám Brad Pitt más kategória, bármilyen nő tűnik fel mellette, egyből megindulnak a találgatások.

Egy közeli forrás kikotyogta a lapnak, hogy Renee egyértelműen Pitt esete, és benne minden megvan, amire neki szüksége lenne.

- Brad általában a vörös szőnyeges interjúk során sosem nyílik meg úgy senkinek, ahogy Renee-nek. Annak ténye, hogy percekig ott állt mellette, az is azt bizonyítja, mennyire lenyűgözte őt a műsorvezető - magyarázta a lapnak.

renee bargh
Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

A 33 éves szőke szépség 2019 szeptemberében Instagram-oldalára feltöltött egy felvételt, amelyen Brad Pitt-tel látható, akkor is interjút készített a sztárral, a képhez az alábbi szöveget írta: "a lényege ennek a képnek, hogy megmutassam, milyen szemmel látható kémia van köztem és Brad között".

Nem Pitt volt az egyetlen híresség, akivel összehozták Barghot, 2018-ban Tom Cruise-zal hozták hírbe, ám ezt tagadta, és egyenesen nevetségesnek állította be ezeket a szóbeszédeket. 

Angelina Jolie és Brad Pitt legkisebb lánya tiszta anyja

Nézd, a kis Vivienne mennyire hasonlít Angelina Jolie-ra!

Ezt is szeretjük