Angelina Jolie emiatt könyörög régóta Brad Pittnek: egy bennfentes kotyogta ki
Brad Pitt és fia, Maddox viszonya nagyon elmérgesedett, ez viszont nem tetszik Angelina Jolie-nak.

brad-pitt-angelina-jolie-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brad Pitt és Angelina Jolie a 2000-es évek álompárja volt. A 2004-es Mr. és Mrs. Smith forgatási munkálatai alatt kerültek közelebb egymáshoz, 2005-ben Pitt el is vált Jennifer Anistontól, hogy Jolie-val lehessen. Sokáig úgy tűnt, a sztárpár jól kiegészíti egymást, békében nevelték hat gyereküket, Maddoxot, Paxet, Zaharát, Shiloh-t, Knoxot és Vivienne-t. 2014-ben még az életüket is összekötötték, ám 2016-ban bejelentették, válnak. 

Évekig zajlott a vita a két sztár között, a színésznő egy időben nem engedte volt férjének, hogy láthassa a gyerekeket, de azóta rendeződött a viszonyuk. Szükségük volt külső segítségre, családi terapeuta útmutatása kellett ahhoz, hogy Jolie és Pitt elmérgesedett kapcsolata békéssé váljon annak ellenére, hogy most már nem alkotnak egy párt. Ám a családban vannak még elvarratlan szálak, amiket rendezniük kell, kotyogta ki a US Weeklynek egy közeli forrás.

Angelina Jolie ezért könyörög Brad Pittnek

A közeli ismerős szerint a két híresség kapcsolata sokat javult az utóbbi időben, nem csoda, hogy a paparazzók is egyre gyakrabban fotózzák Jolie háza előtt Brad Pittet, aki olyankor a gyerekeket látogatja meg. A gyerkőcök között vannak, akikkel könnyű dolga van a sármőrnek, ám a legidősebb, Maddox évek óta nem hajlandó az apjával szóba állni.

Ez a fotó még 2013-ban készült róluk.
Ez a fotó még 2013-ban készült róluk.
Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

Mielőtt 2016-ban bejelentették volna a válásukat, történt egy komoly incidens, Pitt állítólag annyira részeg volt, hogy a repülőgépen belekötött az akkor 15 esztendős Maddoxba, és nemcsak verbálisan bántotta, hanem fel is pofozta. Persze ezzel kapcsolatban voltak olyan híresztelések is, amelyek arról szóltak, Pitt nem is volt részeg, mindenre emlékezett, és sok információ sántít a sztoriban. Ennek ellenére mégis árulkodó, hogy a botrány után nem sokkal Jolie beadta a válópert. 2020 júniusában a Vogue indiai kiadásában így nyilatkozott:

- A családom érdekéért váltam el, ez volt a helyes döntés. Továbbra is a gyerekek lelkének gyógyulására koncentrálok. Néhányuk előnyt is szerzett abból, hogy csendben maradtam, nem nyilatkoztam. Gyakran olvashattak hazugságokat magukról a médiában, de én rendszeresen emlékeztetem őket a saját igazukra és gondolataikra. Valójában mind a hatan nagyon bátrak és erősek.

Maddox és Angelina 2019 októberében.
Maddox és Angelina 2019 októberében.
Fotó: Christopher Jue / Getty Images Hungary

Az elmúlt négy évben Maddox nem ápolta a kapcsolatát apjával, Jolie-nak viszont ez nem tetszik, emiatt is könyörög már régóta Pittnek, hogy rendezze a viszonyát a fiúval. Állítólag Paxszel, a másik gyermekével sem a legfényesebb Brad kapcsolata, vele akkor romlott meg a viszony, miután Jolie-val bejelentették válásuk hírét.

Vivienne így hasonlít Angelina Jolie-ra

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire hasonlít Vivienne híres édesanyjára.

Ezt is szeretjük