Jennifer Aniston és Brad Pitt együtt buliztak - A színésznő házánál szúrták ki a sztárt
Brad Pitt és Jennifer Aniston már végleg elásták a csatabárdot.

jennifer-aniston-brad-pitt-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brad Pitt és Jennifer Aniston igazi álompárnak számítottak, sokan azt hitték, örökké együtt maradnak, de végül nem így alakult az életük.

Hét év együttlét után, 2005-ben váltak el az útjaik, azóta mind a ketten túl vannak még egy váláson, amióta ismét szinglivé vált a két sztár, egyre több rajongó reménykedik abban, hogy újra egymásra találnak. Az elmúlt években több cikk is megjelent a viszonyukról, Brad Pitt volt neje ötvenedik születésnapi partiján is részt vett, sőt, most Aniston karácsonyi bulijára is meghívást kapott.

Jennifer Aniston karácsonyi buliján vett részt Brad Pitt

A népszerű színésznőnél már hagyománynak számít, hogy karácsony közeledtével mindig tart egy ünnepi partit a barátainak. Az idei ünnepségre természetesen Brad Pittet is meghívta, akiről még egy lesifotó is készült Jennifer Aniston háza előtt. Bár a fotón teljesen nem látszik az arca.

Több külföldi lap, mint például a People és az E! News is közel álló forrásokra hivatkozva megerősítette, hogy Pitt tényleg együtt bulizott szombat este exnejével. Utóbbi bulvárlapnak egy bennfentes így nyilatkozott.

- Brad nem sokkal este hét óra után érkezett, a legtöbb vendég pedig utána ért oda a partira. Ő volt a legelső, és az utolsók között is távozott olyan este 11 óra körül - nyilatkozta a lapnak.

Nem a sármos színész volt az egyedüli A-listás sztár, a karácsonyi bulin részt vett Pitt exkedvese, Gwyneth Paltrow, Tom Hanks és felesége, Rita Wilson, Kate Hudson, Lisa Kudrow és Reese Witherspoon is.

Korábban már megírtuk, hogy Brad Pitt és Jennifer Aniston mára jó barátságot ápolnak egymással, akkor vették fel egymással újra a kapcsolatot, miután a színésznő édesanyja elhunyt. Nem Pitt az egyetlen, akivel megtartotta a jó viszonyt a Jóbarátok Rachelje, volt férjével, Justin Theroux-val is barátok maradtak.

Brad Pitt így megváltoztatta a külsejét kedvesei miatt

Képes összeállításunkban megnézheted, Brad Pitt hogy változtatta meg a külsejét barátnői miatt.

Ezt is szeretjük