Brad Pitt ezzel az idősebb kolléganőjével folytatott titkos viszonyt: színésztársuk rántotta le róluk a leplet

Brad Pitt a Thelma és Louise forgatásán szűrte össze a levet kolléganőjével.

brad-pitt-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Brad Pitt a Thelma és Louise című filmnek köszönheti, hogy felfigyeltek rá Hollywoodban, ám ehhez a filmhez nemcsak az első nagy áttörése köthető, hanem egy szerelmi viszonya is.

Kolléganőjével, Geena Davisszel szűrte össze a levet, erről a Beverly Hills 90210-ből ismert Jason Priestley rántotta le a leplet a memoárjában, írta meg a Daily Mirror.

Brad Pitt és Geena Davis kapcsolata

Az 1991-es film megjelenésekor Pitt 28, Davis 35 esztendős volt. Közös filmjük forgatásán még szexjelenetük is volt, ami, úgy tűnik, elég közel hozta őket egymáshoz, hiszen a közös munka végeztével is rendszeresen találkozgattak, állította Priestley.

Brad Pitt és Geena Davis a Thelma és Louise forgatásán melegedtek össze.
Brad Pitt és Geena Davis a Thelma és Louise forgatásán melegedtek össze.
Fotó: Fotos International / Getty Images Hungary

A Beverly Hills 90210 sztárja a '90-es évek elején Brad Pitt lakótársa és legjobb barátja volt, ezért tudott a két színész titkos kapcsolatáról.

Pitt gyakran elment az otthonukból, hogy meglátogassa titkos barátnőjét, általában mindig Davis házában volt a találka, ugyanis a színésznő nem volt hajlandó Nyugat-Hollywoodban elhelyezkedő lakására felmenni. Ebben az időszakban a szívtipró még sokkal szerényebb körülmények között élt, és nem volt túl sok pénze.

Geena Davis 2023 áprilisában.
Geena Davis 2023 áprilisában.
Fotó: Sam Tabone / Getty Images Hungary

A nyilvánosság előtt sosem ismerték be, hogy tényleg jártak. Ha viszont a Thelma és Louise szóba kerül, mindig tisztelettel nyilatkoznak a másikról.

- Geena olyan édes, kedves és gyengéd volt. Azt hiszem, a szerelmi jelenetünket két napig forgattuk, ő vigyázott rám - fogalmazta a színész a W magazinnak.

Geena Davis a Graham Norton Show-ban mesélte el, J. D. szerepére több színészt is meghallgattak, az olvasópróbára már csak páran maradtak. Eleinte nem érdekelte, melyik kollégája kapja meg a szerepet, de ahogy negyedikként Brad Pitt betoppant a szobába, egyből megfogta őt a kisugárzásával.

Davis annyira zavarba jött tőle, hogy még az olvasópróbájukat is elrontotta, a végén a színésznő véleményét is kikérték, ki legyen végül a befutó. Ő javasolta végül Brad Pittet. Lényegében a színész részben pont Geenának köszönheti, hogy nagy név lett a filmiparban.

Emlékszel a Trója Szép Helénájára?

Diane Kruger mintha mit sem változott volna az ikonikus film óta, ilyen gyönyörű a 46 éves színésznő.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover- és ajánlók: Getty Images

Ezt is szeretjük