Sokan szerették Brad Pittet ebben a filmben, a színész mégis gyűlöli az alkotást: ez volt a baja vele

Brad Pitt valójában ezért nem érezte igazán magáénak a Trója című filmet.

GettyImages-1456435301
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brad Pitt a 2004 májusában megjelent Trója című filmben Homérosz ikonikus hősét, Akhilleuszt formálta meg. Az epikus regény alapján készült műnek köszönhetően számos női szívet megdobogtatott, sokak nagy kedvencévé vált.

A nagy siker ellenére azonban ő mégsem úgy élte meg a forgatást, ahogyan a legtöbb néző gondolja. Egyáltalán nem rajongott az ötletért, hogy szerepeljen benne, valójában egy dolog miatt vállalta csak el.

Brad Pitt a Trója című filmben

A képernyőn sármos és eltökéltnek ható színész számára a Trója leforgatása egyáltalán nem számított jó szórakozásnak. Az IndieWire szúrta ki, hogy a The New York Timesnak adott interjújában beszélt a forgatásról, amelyben érdekes dolgokról rántotta le a leplet.

brad-pitt-2
Fotó: Profimedia

- Meg kellett csinálnom a Tróját, mert - azt hiszem, ezt most már elmondhatom - kiszálltam egy másik filmből, így tennem kellett valamit a stúdióért.

A forgatás közben rádöbbent, hogy a szerepe egyáltalán nem olyan, mint amilyennek az elején elgondolta, ráadásul a filmet sem olyan nézőpontból mesélték el, ahogyan szerette volna.

A cikk az ajánló után folytatódik

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Szóval bekerültem a filmbe. Nem volt fájdalmas ez az egész folyamat, de rájöttem, hogy a történetet nem úgy mesélték el, ahogyan én szerettem volna. A saját hibáimat követtem el benne. Mit is akarok mondani a Trójáról? Nem tudtam igazán kiszabadulni a középpontból. Ez pedig teljesen megőrjített.

A túlságosan heroikus jeleneteket bosszantónak élte meg, a film leforgatása után pedig elhatározta, hogy sokkal minőségibb és jobb alkotásokban fog részt venni. 

brad-pitt
Fotó: Profimedia

- A Trója kereskedelmi jellegűvé vált. Minden forgatási jelenet olyan volt, mintha azt mondták volna állandóan: „Itt a hős!” Nem volt semmi rejtély benne. Így úgy döntöttem, hogy jobb híján csak minőségi történetekbe fogok fektetni. Ez egy határozott váltás volt részemről, ami a filmek következő évtizedéhez vezetett.

Shiloh Jolie-Pitt így néz ki most

Brad Pitt és Angelina Jolie 16 éves lánya, Shiloh ismét extrémebb külsőre váltott, alig pár milliméteres hosszúságúra vágatta le a haját. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen fotók készültek az elmúlt hónapokban a 16 éves Shiloh-ról.

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük