Fotókon a Boldog karácsonyt, Hetty néni! sztárjai - 21 év alatt ennyit változtak a szereplők
Ha kíváncsi vagy, mi történt a film szereplőivel az elmúlt huszonegy évben, nézd meg az alábbi képeket!

cover-ok
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Váratlan utazás minden idők egyik legjobb családi sorozata volt, hazánkban is nagy népszerűségnek örvendett. Az ifjúsági sorozat, amit 140 országban vetítettek 1990-től egészen 1996-ig, egy kislány, Sara Stanley kalandjain keresztül mutatja be a XX. század elején élő mesebeli kisváros, az avonleai lakosok mindennapi életét. A széria befejezése után, 1998-ban készült egy külön filmváltozata is, Boldog karácsonyt, Hetty néni! címmel, mely nem pusztán karácsonyi különkiadás volt, hanem egyúttal a sorozat folytatása és lezárása is.

A film az első világháború kitörésének évében, 1914 karácsonyán játszódik. Felix és sok más helybéli fiú már bevonult, ami beárnyékolja az ünnepet. Oliviát már megérkezésekor megsérti Hetty néni, Felicity nevelt ikreinek pedig váratlanul megjelennek a szülei. Az ünnep nem tűnik igazán felhőtlennek, ám mint azt a sorozatban megszokhattad, a szeretet végül felülkerekedik minden bajon.

Ha kíváncsi vagy, mi történt Felix Kinggel, Felicityvel, Oliviával és a többi szereplővel 1998 óta, nézd meg képes lapozgatónkat!

Ezt is szeretjük