Maradandó agykárosodást szenvedett! Sosem lesz már a régi a 22 éves Bobbi Kristina
Megszólalt Cissy Houston.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az elmúlt napok bizakodó híreivel ellentétben Bobbi Kristina Brown nagymamája, Cissy Houston közleményben nyilatkozott arról, milyen elkeserítő állapotban van 22 éves unokája.

- Éppen most voltam az unokámnál, Bobbi Kristinánál a kórházban, és bár valóban lekapcsolták a gépekről, még mindig a légcsövébe helyezett csövön át lélegzik. Az orvosai szerint nagymértékű és visszafordíthatatlan agykárosodást szenvedett, és továbbra sem reagál semmire - áll a közleményben, amelyet április 20-án, hétfő este tett közzé a US Weekly.

Már csak a csodában bízhatnak

Cissy Houston azt is hozzátette, mélységesen elszomorítja, hogy unokájának ebben a vegetatív állapotban kell leélnie hátralévő életét, és hogy csak Istenben bízhatnak, hogy tegyen csodát.

Whitney Houston édesanyja bizonyára azért érezte szükségét annak, hogy megszólaljon, mert ismét olyan híresztelések kaptak szárnyra, amelyek nem teljesen igazak.

Bobby Brown, Bobbi Kristina édesapja egy szombati fellépés alkalmával ejtette el azt a mondatot, hogy lánya felébredt, és figyeli őt, majd vasárnap Bobby Brown testvére posztolt a Facebookon egy túlságosan bizakodó üzenetet.

Bobbi Kristinára január 31-én eszméletlen állapotban találtak a fürdőkádjában, azóta sem tudni, pontosan mi történt vele. Édesanyja, Whitney Houston hasonló körülmények között lelte a halálát 2012 februárjában.

Ezt is szeretjük