3 hónapig feküdt kómában a fiatal lány! Most azt mondják, nincs szüksége többé a gépekre
Részletek
Újabb hírek Bobbi Kristináról.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A legfrissebb hírek szerint Bobbi Kristina Brown végre felébredt a kómából, és nincs szüksége gépekre, hogy életben tartsák - legalábbis ez tűnik ki édesapja, Bobby Brown, valamint nagynénje, Tina Brown szavaiból.

Mint ismeretes, Whitney Houston lányára eszméletlenül találtak rá lakásának fürdőkádjában január 31-én, és mivel annyira rossz állapotban volt, az orvosok gépekre kapcsolták.

Bár egy hónapja próbálták kihozni a kómából, olyan erős rohamai lettek, hogy nem kísérleteztek tovább. Az utolsó hivatalos hír a nagymamájától, Cissy Houstontól származott, aki egy rádióinterjúban mondta el, 22 éves unokáját egy rehabilitációs intézetbe szállították, de állapota változatlan.

Felébredt, vagy sem?

Arra, hogy a lánya talán jobban van, először édesapja célozgatott, amikor április 18-án, szombaton fellépett Dallasban, és a koncert közben annyit mondott: "Azt tudom mondani, hogy Bobbi ébren van. Figyel engem" - bár szavait lehet konkrétan és átvitten is érteni.

Vasárnap azonban Tina Brown is megszólalt, és állítólag a Facebook-oldalára posztolt egy lelkesítő üzenetet, amelyben azt írja, hogy Bobbi Kristinát levették a gépekről - ám ezt az üzenetet csak az látja, aki az ismerőse. Mindenesetre egy Keliah Fell nevű felhasználó közzétette a képernyőfotót, amin ez áll:

- Jaj, olyan sok üzenetre nem tudtam válaszolni, de ígérem, fogok. Csak engedjétek meg, hogy most a családdal lehessek… Igen, Bobbi Kristina felébredt, és már nincs gépekre kötve! Isten jó! Köszönöm az imáitokat, egyelőre lassú a javulás, de rendbe fog jönni - írta.

Ugyanakkor némi kétkedésre ad okot, amit a People megtudott. Nekik a Brown család egy közeli ismerőse nyilatkozott, aki szerint viszont nincs változás a 22 éves lány állapotában, az orvosok szerint nagyon kicsi az esélye, hogy valaha is magához tér.

Akárhogy is, remélhetőleg az apa újabb közleménye majd választ ad mindenre, és eloszlatja az esetleges félreértéseket, mint ahogy tette azt korábban is.

Ezt is szeretjük