Szűk ruhájában mindenkit lenyűgözött a színésznő! Nem látszik, hogy 6 hete szült
Blake Lively a New York-i divathéten jelent meg a napokban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Blake Lively szilveszter környékén szülte meg kisbabáját, és alig másfél hónappal később, a napokban a New York-i divathéten mutatta meg először szülés utáni elképesztő alakját.

A 27 éves színésznő Gabriela Cadena show-jára ment el, és testhezálló fekete-fehér ruhájában egyáltalán nem látszott, hogy egy kisbabának adott életet december végén, hiszen egy gramm felesleg nem volt rajta.

Blake Lively kollgájával, Ryan Reynolds-szal jött össze néhány éve, de a magánéletüket folyamatosan igyekeznek titkolni. Esküvőjüket sem mondták el senkinek, csak a ceremónia után vallották be, hogy 2012 szeptemberében összeházasodtak.

A babát szintén titkolták: a színésznő már hét hónapos terhes volt, amikor a közösségi oldalán bevallotta, hogy várandós. A szülés pontos idejét sem tudni, a külföldi lapok szerint valamikor szilveszter környékén jöhetett világra a kis lurkó.

Akiről annyit tudni, hogy kislány - a nevét sem voltak hajlandóak elárulni, bár a héten Ryan Reynolds azt nyilatkozta, hogy a kicsi a James nevet kapta, amiről nem tudni, hogy viccelődött vagy sem.

Mindenesetre most teljes a boldogság: mint a színésznő korábban bevallotta a US Weeklynek, az anyaság olyasmi, amire kislánykora óta vágyott.

Katalin hercegnő terhespocakja

Nézd meg Katalin friss fotóit, már szépen gömbölyödik a pocakja!

Fájdalomcsillapítás a gáti szakaszon

Szülés után az egyik legnehezebben regenerálódó terület a gát környéke, ahol sok esetben nemcsak a seb ápolására, de fájdalomcsillapításra is szükség van.

Az Ezerjó olajkeverék 100%-ban természetes összetevőivel csökkenti a kialakult gyulladást, megnyugtatja a bőrt, így elősegíti a gyorsabb felépülést is.

Itt olvashatsz róla bővebben.

Promóció

Ezt is szeretjük