Melltartó nélkül villantott Blake Lively
A pletykafészek sztárja párjával ment meccset nézni, unatkozás közben pedig jutott ideje egy kis magamutogatásra is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Blake Lively-t szeptember 13-án szúrta ki valamelyik szemfüles lesifotós a US Open teniszbajnokság egyik meccsén, ahová kedvesével, Penn Badgley-vel együtt látogatott ki.


A fotókon egyértelműen látszik, hogy a 22 éves amerikai színésznő remekül kijön szerelmével, arca viszont kimerültségről és unalomról tanúskodott.

A pletykafészek sorozat sztárja még egy akaratlan villantással is megajándékozta rajongóit, ugyanis aznap nem viselt melltartót.

Ennek köszönhetően láthatóvá vált méretes jobb mellbimbója, ami szinte kifúrta szürke felsőjét!

Nem igazán szemérmes

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján kijelenthető, hogy Lively magas fokon műveli a villantás művészetét.

Hiszen míg a legtöbb ilyen típusú magánprodukcióból csak úgy árad a kínos izzadságszag, ő meglepő könnyedséggel teszi közszemlére formás mellét vagy éppen merész dekoltázsát.

Nem akart párjával együtt dolgozni

Badgley a nagy népszerűségnek örvendő sorozatban éppen a szőkeség által megformált Serena van der Woodsen pasiját játssza.

A színésznő júliusban a Glamour magazinnak adott interjújában elmondta, amikor megtudta, hogy szerelmét kérték fel a szerepre, teljesen kiakadt, de végül megbékélt a helyzettel.

Egyébként 2007 végén keltek szárnyra azok a pletykák, melyek szerint összeszűrték a levet, ám hónapokon keresztül titkolóztak.

Viszonyukat 2008 májusában a People magazin leplezte le azokkal a képekkel, amelyeken a két fiatal hevesen csókolózik mexikói vakációjuk alatt. Azóta természetesen már nyíltan felvállalják szerelmüket a nyilvánosság előtt.

Ezt is szeretjük