A nyár legbizarrabb és legdurvább villantásai
Torz és hiányzó testrészek, egy szokatlan mosoly és más meglepő mutatványok, melyekkel a sztárok ajándékoztak meg bennünket.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A botrányos házasságtörő: Sienna Miller

Júliusban több alkalommal is Sienna Miller keltett nagy feltűnést félpucéran, amint Balthazar Getty-vel enyeleg hol egy panzióban, hol pedig a tengerparton.


A 26 éves színésznő egyáltalán nem zavartatta magát, amikor egy kis meztelenkedésről volt szó, a lesifotósok pedig több alkalommal is megörökítették a turbékoló szerelmespárt.

Ez azonban természetesen önmagában még nem volna elég ahhoz, hogy első őszi körképünkben tárgyaljuk az esetet, hiszen ilyesfajta villantások tucatjaival találkozhatunk hetente.

A dolog azonban bonyolultabb, mint első pillantásra tűnik. Nem sokkal az első fényképek kiszivárgása után kiderült ugyanis, hogy Balthazar Getty nős, és négy gyermek apja!

Miller új pasiját pedig nem nagyon érdekelte, hogy az egész világ szeme láttára fogdossa és csókolgatja Siennát és cickóit, a botrány kirobbanását pedig egyikük sem tudta megakadályozni.

A közvélemény mindkettejüket elítélte a nem éppen diszkrét házasságtörés miatt, habár Getty azzal védekezett, hogy már régebben szétköltöztek feleségével.

A vicces fogtündér: Jon Voight

Angelina Jolie apja is egy emlékezetes villantással járult hozzá az idei nyárhoz. Az ő megmozdulását leginkább a meghökkentően vicces jelzővel illethetnénk, amire egy évben csak igazán kevés alkalommal kerül sor. Voightot a Piszkos Harry című klasszikus zsarufilm új, exkluzív megjelenése alkalmából rendezett ünnepségen fotózták le Los Angelesben, a legendás színész pedig láthatóan nagyon jól érezte magát az eseményen.


Boldogon mosolygott is az őt fényképező fotósnak, és végül ez lett a végzete, a fogsora közé ugyanis ismeretlen eredetű ételmaradék ékelődött, amelyről mit sem tudva nézett bele a kamerába széles vigyor közepette. Voight fogainak ápoltságára nem lehet egy szavunk se, ám a zöld paca több, mint megmosolyogtató. Az Oscar-díjas színész pedig ezek után tutira a fogpiszkálót keresi majd, ha jól belakmározott az ünnepi vacsora után.

A könyörtelen lábujjnyomorgató: Jennifer Garner

A bulvárolvasókat sokkolták már a sztárok szinte minden elképzelhető testrészükkel, láttunk már csúffá műtött arcokat, szétplasztikázott melleket és torz hasakat, nem beszélve a duzzadt piócaként fityegő ajkakról. Jennifer Garner azonban minden képzeletünket felülmúlta, amikor bizarr kislábujjával lepte meg rajongóit. A 36 éves színésznőről készült fényképen első pillantásra elég nehéz észrevenni a szépséghibát, ám, ha közelebbről vesszük szemügyre, akkor azonnal fény derül a meghökkentő jelenségre.


A jobb lábfejének kislábujja ugyanis elképesztő formát öltött, olyan lapos, mintha egy úthenger ment volna rajta át, nem beszélve a helyzetéről, hiszen olyan természetellenes pózban simul rá a többi lábujjra, mintha nem is az ötödik, hanem a hatodik vagy hetedik aprócska ujj volna. Jennifer Garner azonban szerencsétlen módon nem született sámánnak, nekünk pedig a mai napig nem sikerült rájönnünk, hogy mi is történhetett a színésznő lábával. Annyi azonban biztos, hogy ezzel a mutatványával a nyár egyik legemlékezetesebb és legfurcsább villantása az övé.

A trükkös köldökeltüntető: Patricia Heaton

A nyár legbizarrabb villantása címét egyértelműen Patricia Heaton nyerte, aki gyanútlanul ment strandolni, hiszen sem melleivel, sem pedig testsúlyával sincsen semmi baj. Ám a Szeretünk Raymond sztárjának annál szörnyebben fest a hasa, minek láttán még a legedzettebb olvasók is szörnyülködve sóhajtanak majd fel. A róla készült képen ugyanis jól látszik, hogy Heaton köldökének egyszerűen nyoma veszett! Ilyen sokkoló jelenségnek pedig nem sokszor lehetünk szemtanúi, az azonban már más kérdés, hogy vajon Heaton miért döntött a kétrészes bikini mellett.


Ezt a mutatványt bármelyik bűvész megirigyelhetné, mi pedig csak gyaníthatjuk, hogy az 50 éves színésznő köldökének titokzatos eltűnése mögött félresikerült plasztikai műtétek állhatnak. Heaton négy gyermek édesanyja, és elképzelhető, hogy a túlzásba vitt zsírleszívás, netán a ráncfelvarrások következményeképpen veszítette el köldökét.

Heaton mellesleg több mint 200 epizódban tűnt fel a népszerű sorozatban, alakítását pedig két Emmy-díjjal is elismerték. A színészkedés mellett megszállottan küzd az abortusz, az eutanázia és a halálbüntetés ellen.

OLVASD EL EZT IS!

jordan lead1
  • jessica simpson
  • sharon stone

2008 legszégyentelenebb villantásai

Ezt is szeretjük