Ki mire izgul Hollywoodban?
Hírességek bizarr fétisei
Van, ki titkolja, van, ki természetesnek veszi: néhány sztárt különös dolgok izgatnak fel!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Longoria kötelei

Eva Longoria szereti, ha férje, Tony Parker dominál a hálószobában – és a Született feleségek hősnője különösen imádja, ha még ki is kötözi közben!

- Semmi bajom nincs azzal, ha valami finom selyemmel kikötöznek. Sőt nagyon is élvezem, ha így teljesen felkínálhatom magamat a partneremnek. Szeretem, ha egy férfi képes arra, hogy uralja a szexet. Van valami rendkívül szexis abban, hogy ha megadhatom magam neki – mesélt a latin szépség a Live magazinnak.

- Minden azon múlik, hogy merjünk az ágyban elég magabiztosnak lenni, és hagyjuk a fantáziánkat szabadon elkalandozni. Sok kapcsolatom volt, és a legnagyobb tanulság az számomra, hogy merjek mindent kimondani, és legyek olyan magabiztos, amilyen csak lehetek – fejezte be a hálószobatitkok kipletykálását.

Tommy Lee és a női lábak

A Mötley Crue kőkemény dobosát semmi nem izgatja fel jobban, mint egy szép női láb – bár az már nem kissé bizarr, hogy időnként bejár cipőüzletekbe, csak hogy néhány pillantást vessen az épp próbáló hölgyekre.

- Azt hihetnétek, hogy az első dolog, amit megnézek egy nőn, az a melle vagy az arca. Hát nem. Engem mindig a lábak bűvölnek el, és bármilyen játszadozásban benne vagyok – ismerte be egy interjújában a rockzenész.

Tommyt némileg azért feszélyezi a lábfétis: egyszer viccesen megjegyezte, hogy esetleg ki kellene kezeltetnie magát belőle.

- Néha elmorfondírozom azon, hogy mi baj van velem. Lehet, hogy be kellene jelentkeznem egy láb-rehabra?

Drew Barrymore és a csiklandozás

Az amerikai színésznő imád nevetni, pláne, ha még végig is csiklandozzák közben – saját bevallása szerint ennél kevés izgatóbb dolgot tud elképzelni. Barrymore teljesen nyíltan vállalja némiképp különös imádatát, és több interjújában is részletesen beszélt róla:

- Imádom, ha csak lustálkodhatok az ágyban, de azt még jobban, ha jó alaposan megcsikiznek, akár egy fél órán keresztül is. Egészen szenzációs érzés, jobbat elképzelni sem tudok! Rettentően élvezem. Halálra nevetem magam, sikongatok, és arra is képtelen vagyok, hogy elmagyarázzam: ez most nekem elképesztő élvezet, mert beszélni nem tudok a kacagástól. Tudom, hogy ez így furcsán hangzik, de csak ajánlani tudom mindenkinek – mondta el egy talk show-ban.

Christinát a kockázat vonzza

Christina Aguilera sem csinál nagy titkot fantáziáiból: a szexi énekesnő imád közterületeken szeretkezni, ahol fennáll a veszélye annak, hogy lebukik. Elmondása szerint férje, Jordan Bratman is osztozik ebben, így már rengetegszer estek egymásnak nyilvános helyeken – például egy londoni elit bár előtt is tavaly augusztusban.

- Azt azért nem mondom meg, melyik szórakozóhely volt. Nem szeretném őket bajba keverni ezzel – mosolygott az énekesnő.

Vesszőt a fenékre!

A fenekelésnek több sztár-rajongója is akad: Jessica Alba néhány éve egy videókölcsönzőből vett ki fenekelős filmeket, míg a Sugababes vonzó énekesnője, Amelie Berrabah szintén erre indul be igazán.

- Egy kis játékos fenekelés mindig belefér, az éjszakáimat mindig feldobom valami hasonlóval. Teljesen felpörget, ha jól megdolgozzák a fenekem, és szerintem ebben semmi természetellenes nincs – nyilatkozta a Star magazinnak.

Ezt is szeretjük