Friss fotón a krokodilvadász 16 éves lánya! Gyönyörű tinivé érett Bindi Irwin
Bindi már 16 éves, a képet ő posztolta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahogy nőnek Steve Irwin gyerekei, úgy hasonlítanak rá egyre jobban. És nem csupán külsőleg, hanem elkötelezettségben, lelkesedésben és lelkületben egyaránt.

Bindi és öccse, Bob

A külső hasonlóságról bárki meggyőződhet, aki megnézi a tragikusan elhunyt krokodilvadász lányának, Bindi Irwinnek a legfrissebb fotóját, amelyet szombaton töltött fel az Instagramra.

- Ez a fiú a világot jelenti nekem - írta a 16 éves, gyönyörű tinivé érett lány, a képen pedig nem mással látható, mint 11 éves öccsével, Bobbal.

Bár Bindi tekintete is idézi az édesapját, Bob kísértetiesen hasonlít rá: szeplős arcával, szőke hajával és széles mosolyával éppen olyan, amilyen az apja is lehetett ennyi idős korában.

Bob és Bindi egyébként igazi szerető testvérek, november 30-án megható üzenetet tett közzé Bindi öccse születésnapja alkalmából.

- Boldog szülinapot az én drága kisöcsémnek! Ma hivatalosan is 11 éves lett. Ő az egyik legjobb barátom, és mindig sikerül megnevettetnie.

Napról napra jobban hasonlít apára. Jobban szeretem, mint bárki mást a világon, és örülök annak, hogy milyen nagyszerű ember vált belőle - írta a büszke nővér.

Bindi gyönyörű tinédzserré érett

Az Irwin-utódok egyébként az állatokról való gondoskodást is olyan komolyan veszik, mint tette azt Steve, mielőtt 2006-ban egy rája halálra nem sebezte.

Bindi és édesapja

Bindi több műsorban is népszerűsítette az Australia Zoo-t, amelyet még a szülei alapítottak, de emellett próbálkozott a színészettel, tánccal, énekléssel, sőt, még egy gyerekfitnesz-DVD-je is megjelent.

Fotók: Instagram/Bindi Irwin

Sztárcsemeték, akiknek elhunyt az édesapjuk

Nézd meg, kik azok a tinik, akik elvesztették apjukat a közelmúltban.

Ezt is szeretjük