Steve Irwin lánya első gyermekével várandós: cuki képpel jelentette be az örömhírt Bindi
Bindi Irwin és Chandler Powell az esküvőjük után öt hónappal jelentették be, hogy szülők lesznek.

steve-irwin-lánya-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Steve Irwin, a legendás krokodilvadász 2006-ban hunyt el, akkor lánya, Bindi még nagyon kicsi volt, csupán nyolcéves.

Az elmúlt 14 évben rengeteg fordulat történt Bindi Irwin életében, 2020 márciusában kimondta a boldogító igent tinikori szerelmének, Chandler Powellnek. A fiatal házaspár hamarosan szülői örömök elé nézhet.

Bindi Irwin állapotos

Bindi Irwin az örömhírt Instagram-oldalán jelentette be egy nagyon cuki fotóval. Chandlerrel egy babaméretű Australia Zoo inget fogtak éppen a kezükben, természetesen rajtuk is ugyanez a ruhadarab volt.

- Chandlerrel nagy örömmel jelentjük be, hogy babát várunk! Megtisztelő, hogy veletek is megoszthatjuk ezt a különleges hírt. Bár még csak az első trimeszterben járok, szerettük volna, ha már az elején is részesei lennétek életünk új fejezetének. Alig várjuk, hogy további híreket osszunk meg a mi kis gyönyörű babánkról, aki életünk legfontosabb részévé válik. A támogatásotok rengeteget jelent nekünk. Kérlek, osszátok meg velünk a legjobb tanácsaitokat, küldjetek felénk pozitív energiákat, és imádkozzatok a mi kis drágaságunkért! - fogalmazta Bindi Irwin a közösségi oldalán.

Rengetegen gratuláltak az örömhír alatt, férje, Chandler megjegyezte, hogy szerinte felesége lesz a legjobb édesanya az egész világon.

Mivel az első trimeszterben van, így előre kiszámítva 2021 telének végén vagy tavaszán hozza világra a picit.

Dolph Lundgren lánya ámulatba ejtő szépség

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű Dolph Lundgren lánya.

Ezt is szeretjük