Steve Irwin gyönyörű lányának már ekkora a babapocakja: Bindi 6 hónapos terhes
Bindi Irwin babapocakja szépen gömbölyödik.

bindi-irwin-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Steve Irwin, a legendás krokodilvadász 2006-ban hunyta le örökre szemeit, az egész világ gyászolta akkor, felesége, Terri, lánya, Bindi és fia, Robert tovább folytatták a természettudós munkásságát, az Australia Zoo nevű állatkert a fő bázisuk a mai napig. 

Irwin biztosan büszke lenne szeretteire, ezekben a hónapokban főleg a lánya örömeiben osztozna leginkább, ugyanis a szőke szépség első gyermekével várandós, derült ki 2020 augusztusában. A 22 éves lány rendszeresen megosztja a rajongóival, milyen tempóban fejlődik benne egy új kis élet.

Bindi Irwin babapocakos fotót posztolt

Jelenleg 26 hetes terhes, azaz a hatodik hónapban jár, férjével, Chandler Powell-lel egy kislányt várnak. Ahogy a fotón is látszik, gyönyörűen gömbölyödik a babapocakja, a pici várhatóan tavasszal jön a világra.

Bindi Irwin szerencsésnek mondhatja magát a szerelem terén, férjével még tinédzserként ismerték meg egymást az Australia Zoo állatkertben 2013-ban. A lány 15, az Amerikából származó fiú 18 éves volt, egyből kialakult köztük a szimpátia, mély barátság, később komoly szerelem alakult ki közöttük, 2015-ben kezdtek járni egymással.

2020 márciusában kötötték össze az életüket, a koronavírus miatt szűk családi körben tartották meg a ceremóniát.

Egy kis szertartást rendeztünk, és feleségül mentem a legjobb barátomhoz. Lehetetlen szavakkal leírni, hogy mennyi szeretetet és fényt érzek most a szívemben. Már közel egy éve terveztük ezt a napot, viszont mindent át kellett szerveznünk, nem is hívtunk meg vendégeket az esküvőnkre. Ez egy bonyolult döntés volt, de fontos volt a többiek biztonsága érdekében - fogalmazta akkor az újdonsült feleség.

Fotókon Bud Spencer lányai

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép nők Bud Spencer lányai.

Ezt is szeretjük