Bizarr módon fiatalodott meg a vénülő Billy Bob Thornton
Billy Bob Thorntonra alig lehetett ráismerni, úgy nézett ki ugyanis, mint önmaga viaszból készült hasonmása.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Billy Bob Thorntont 2009. október 21-én kapták le a One Piece at a Time című dokumentumfilm Los Angeles-i díszbemutatóján. Az eseményen tiszteletét tette többek között Matthew McConaughey és várandós szerelme, Camila Alves, de felbukkant Dennis Quaid is feleségével, Kimberly-vel.


A legnagyobb megdöbbenést mégis Thornton okozta, aki a róla készült képek tanúsága szerint meglepő átalakuláson esett át a közelmúltban. 

A PopSugar úgy fogalmazott, hogy az 54 éves amerikai színész külseje megújult, míg a Celebitchy egyértelműen művi beavatkozásokat gyanít a változás hátterében.

Bizarr külsőt kapott

Bármi legyen is az igazság, annyi biztos, hogy Billy Bob Thornton arca meglehetősen természetellenesen fest.

Bőre olyan, mintha viaszból öntötték volna ki, miközben felettébb gyanús módon egyetlen ránc sem látható rajta.

Benne lehet tehát a pakliban, hogy bizony a Pengeélen című dráma forgatókönyvéért Oscar-díjjal jutalmazott híresség is a ráncfelvarrásnak és a botoxnak köszönheti bizarr megfiatalodását.

Szokatlan megjelenése sokaknak szemet szúrt, ám a 2007 óta a The Boxmasters nevű, country- és rockabilly-dalokat előadó banda énekeseként és dobosaként is tevékenykedő sztár jobban teszi, ha nem viszi túlzásba a szépészeti beavatkozásokat.

Billy Bob Thorntont legutóbb a Sasszem című akcióthrillerben láthattuk a hazai mozikban, azóta pedig két filmben vállalt szerepet.

A Manure című vígjátékban egy trágyával kereskedő utazó ügynököt alakít, de feltűnik majd az Új informátorok című filmben is, amely Breat Easton Ellis amerikai író regényén alapszik.

Ezt is szeretjük