11 hónapja titkolja a színész, hogy gyermeke született - Apa lett Bill Skarsgard
Az esti műsorban árulta el, hogy igazak a gólyahírről szóló pletykák.

bill-skarsgard-baba-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az AZ ijesztő rémbohócát alakító Bill Skarsgard tegnap este Stephen Colbert műsorában vendégeskedett, ahol óriási titokról rántotta le a leplet. A sztár bevallotta ugyanis, hogy már 11 hónapja apaszerepben tündökölhet - azonban ez idáig nem mesélt erről semmit a sajtónak.

Titokban apa lett Bill Skarsgard

A 29 éves sztárnak és párjának, a 34 éves Alida Morbergnek kislánya született 11 hónappal ezelőtt. Habár már több pletyka is szárnyra kelt ezzel kapcsolatban, a színész először mesélt a kislányáról.

- Apa lettem, van egy 11 hónapos kislányom. Sokan mondták, hogy vigyázzak, nehogy meglásson jelmezben, és eleve óvjam Pennywise karakterétől. El kell árulnom, hogy mivel az évek során rengeteg promóciós ajándékot kaptam a film kapcsán, a kicsi gyerekszobája tele van Pennywise plüssmackókkal - mesélte nevetve.

A kislány nevét sajnos nem árulta el, bár az is csoda, hogy végre megerősítette a pici érkezését, hiszen a sztár nagyon védi a magánéletét. Párjáról is csak annyit tudni, hogy a 2016-os A beavatott: Hűséges című film premierére már együtt érkeztek, ott jelentették be hivatalosan is, hogy együtt vannak.

A két svéd sztár babahíréről először a svéd Aftonbladet magazinban számoltak be 2018 októberében. Akkor még Alidát is megszólaltatták, aki ennyit árult el a lapnak:

- Jól érzem magam, egyelőre szerencsésnek mondhatom magam, nem volt komolyabb rosszullétem a terhesség során. Talán egy picit fáradtabb és visszahúzódóbb vagyok, mint egyébként, de ennyi az egész. Három hét múlva érkezik a baba - nyilatkozta tavaly szeptemberben.

Michael Sheen is apa lesz

25 éves kedvese, Anna Lundberg alig két hónap együttjárás után teherbe esett.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük