50 évesen apa lesz Michael Sheen - 25 éves párja két hónap után teherbe esett
Kate Beckinsale-től már született egy lánya.

michael-sheen-baba-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michael Sheen meglepő hírt jelentett be a Twitter-oldalán: a színész közölte a rajongótáborával, hogy ismét apa lesz, ugyanis 25 éves kedvese, Anna Lundberg alig két hónap együttjárás után teherbe esett.

Ismét apa lesz Michael Sheen

A bejelentése mindenkit váratlanul ért, ugyanis csak az elmúlt hetekben derült ki, hogy szakított az előző párjával, Aisling Bea komikussal, és összejött a svéd színésznővel - ennek fényében meglepő volt, hogy alig két hónap után már is belevágtak a babaprojektbe.

A közösségi oldalon így közölte a hírt:

 - Örömmel tudatom veletek, hogy a párom, Anna és én a közös kis angyalkánkat várjuk. Csak hogy tiszta legyen, nem egy tényleges angyalt, hanem kisbabánk lesz - írta a Twitteren.

Anna éppen feleannyi idős, mint az Alkonyat-filmek színésze, azonban ez őket egyáltalán nem zavarja - ellenben a sztár lányának kissé furcsa lehet, aki csak öt évvel fiatalabb az új mostohaanyjánál. A most húszéves Lily Sheen korábbi kapcsolatából született a színésznő Kate Beckinsale-től.

- Szülőnek lenni a legnehezebb, mégis a leghálásabb feladat a világon. Ezért vagyunk itt a Földön. Ez a célja a létezésünknek. Az a tapasztalat, ami miatt mindent megkérdőjelezünk magunkkal kapcsolatban. Sajnos a munkám miatt sokat vagyok távol, ezért amikor végre Lilyvel lehetek, akkor csak rá fókuszálok, és csak rá szánom a szabadidőmet - nyilatkozta korábban a Guardiannek az apaságról.

Sztárok, akik 60 felett lettek apák

Vannak, akik későn is bátran bele mertek vágni az apaságba fiatal kedvesük miatt - nézd meg őket!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük