Kunkorodó szőrzetét villantotta Beyoncé Knowles
Beyoncé Knowles hiába húzott estélyit, mindenki a kikandikáló szőrszálakat bámulta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Beyonce általában maga a megtestesült tökély. Fiatal kora ellenére ritkán szokott mellényúlni, már ami a divatot illeti. Igyekszik dögös, nőies alakját kihangsúlyozó ruhákat választani, ha egy-egy hivatalos rendezvényen megjelenik.

Régen látott már borotvát

Nemrég arról írtunk, milyen testhezálló macskanő-ruciban vadította New Yorkban a közönséget, most pedig ismét feltűnést keltett kinézetével.

Hónaljkutya támadásban

A 27 éves énekesnő egy életrajzi alapokon nyugvó film, a Cadillac Records premierjén jelent meg, és igazán csinosan festett földet súroló fekete csipkés estélyi ruhájában, melynek hátából egy palástszerű hátsó rész nyúlt ki. Ám ha az ember jobban megnézte a szépséget, kínos felfedezést tehetett.

A vállakat és a kart szabadon hagyó öltözet ugyanis láthatóvá tette a sztár hónalját – onnan pedig fekete szőrzet kandikált ki. Ráadásul nem is a sörtés változat, hanem már erősen kunkorodó szálak, ami arra utal, bizony régen látott már borotvát az a karhajlat.

Beyonce azonban bizonyára nem volt tudatában a malőrnek, így rendületlenül mosolygott a kíváncsi fotósok lencséjébe, csakúgy, mint máskor.

A Cadillac Records mozi egyébként a legendás soul-énekesnő, Etta James életét és sztárrá válását dolgozza fel, és természetesen az egykori Destiny’s Child tag játssza a főszerepet.

Hogy jobban beleérezze magát a zűrös életű sztár sorsába, még egy drogfüggőket kezelő rehabilitációs klinikára is ellátogatott, hogy beszélgessen a kábítószeresekkel.

- Sosem drogoztam, így keveset tudtam az egészről. De általuk és a film által rengeteget mindent megtudtam az életről és önmagamról is - vallotta nemrég Beyonce.

Ezt is szeretjük