Ennyire sietett? Beyoncé melltartó nélkül, kigombolt blúzban lépett az utcára
Beyoncé nem zavartatta magát, biztosan nagyon sietett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy tűnik, Beyoncé már nagyon várta a tavaszt, ennek örömére még a melltartóját sem vette fel tegnap, amikor ebédelni indult párjával Los Angelesben.

Ráadásul a 33 éves sztáranyuka a melltartó-nélküliséget egy kigombolt blúzzal párosította.

Nem csoda, ha a lesifotósok is bőszen kattintgatták a kameráikat, abban a reményben, hogy talán félrecsúszik az a felsőrész, ám szerencsére most megúszta az énekesnő a kínos ruhabakit.

Nem úgy, mint Tom Ford divatbemutatóján múlt héten, ahol állítólag a fenékrészen szétszakadt a ruhája, így hátra kellett vonulnia a színpad mögé, és míg a szakadást próbálták helyrehozni, addig lemaradt a show egy részéről.

Nemrégiben pedig Beyoncé retusálatlan fotói okoztak felhördülést a rajongói körében, akik teljesen felháborodtak azon, hogy istenített kedvencük is csak ember, akinek van néhány apróbb bőrhibája.

A Beyoncé World weboldalra kitett fotókat az oldal szerkesztőinek el is kellett távolítania, mert olyan durva üzeneteket kaptak a fanatikusoktól, hogy nem akartak belemenni a csatározásba.

Manapság, úgy tűnik, divat a melltartó hiánya a sztároknál, még a vörös szőnyegen is elhanyagolják sokan ezt a viseletet.

Beyoncé és más sztárok retusálatlanul

Nézd meg, melyik fotókon borultak ki Beyoncé rajongói, és nézz meg másokat is retusálatlanul!

Ezt is szeretjük