Iszonyatosan kiütötte magát a szolid Beyoncé Knowles

Botrányos fotók

A holtrészeg bombázót egy túl jól sikerült buli után örökítették meg a lesifotósok, amint beájult a kocsijába.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bronzszínű, selymes bőrével, fényes hajfürtjeivel, hibátlan sminkjével és dívás ruháival Beyoncé Knowles néha túlságosan, már-már mesterkélten tökéletesnek tűnik.

Hűha, az a harmadik üveg pezsgő már nem kellett volna...

A bombázó énekes-színésznőről készült alábbi fotók viszont bizonyítékul szolgálnak arra, hogy a makulátlan felszín alatt ő is ugyanolyan emberi lény, mint bárki más, és nem mindig hozza a legjobb formáját.

Beyoncé és párja, Jay-Z együtt indultak szórakozni, hogy megünnepeljék a mackós testalkatú rapper sikeres londoni fellépését.

A Mo’vida klubban megrendezett afterpartira több híresség is hivatalos volt, többek között a Pussycat Dolls, Gwyneth Paltrow és férje, Chris Martin.

Szemérmetlenül flörtölt

A 27 éves énekesnő már a buli elején sem bírt magával: szégyentelen flörtölésbe kezdett a Coldplay zenekar frontemberével, mindezt a bizonyára cseppet sem boldog Gwyneth szeme láttára.

Ezután gyors egymásutánban hajtotta fel a csillagászati árú Dom Perignon pezsgőket, így rekordidő alatt sikerült holtrészegre innia magát.

Úgy kellett kitámogatni

A féktelen ivászatnak az lett a vége, hogy Jay Z-nek úgy kellett kivezetnie tántorgó kedvesét a rájuk várakozó autóhoz, mert az alaposan elázott díva járni is alig tudott.

A kocsiban már csak annyi ereje volt, hogy lerogyjon. Egy szempillantás múlva pedig már aludt is, magára hagyva az érthetően morcos rappert a járművet megrohamozó paparazzókkal.

Hiába, még egy irigyelt dívának is lehetnek megmosolyogtató pillanatai.

Ezt is szeretjük