Szétcikizik a várandós Beyoncé friss fotóját - Emiatt lett vicc tárgya szegény
Már vacsorázni sem hagyják az énekesnőt.

beyonce-vacsora-memek-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Beyoncé csak egy kellemes vacsorát szeretett volna elkölteni férje és barátai társaságában, azonban még itt sem lehetett nyugta a paparazzóktól - lekapták, miközben rendelni próbált, az internetes trollok pedig máris viccet csináltak a képből.

E miatt a kép miatt gúnyolják

Az énekesnő a képen csupán a pincérnőtől próbált megtudakolni valamit, ami teljesen hétköznapi dolog, pláne, hogy babát vár, hiszen a kismamáknak jó néhány dolgot el kell hagyniuk egy időre az étrendjükből: nem ehetnek például nyers halat, nyers tojást, sőt, néhány sajtfajtát sem szabad fogyasztaniuk.

A Twittert elárasztották a mémek: voltak kedvesebb és kevésbé finomkodó verziók arról, hogy Beyoncé miről is beszélgetett a pincérlánnyal, a poénoktól azonban nem mindenki volt elragadtatva, főként, hogy egy várandós nőből csináltak viccet.

Talán ez a legaranyosabb verzió: valaki azon viccelődött, hogy ugyan a dögös Beyoncé csak egy pohár jeges vizet kért, az ikrek úgy döntöttek, hogy rántott csirkét, halrudacskákat, sült krumplit, sajtos makarónit és babos rizst vacsoráznának.

Ezt is szeretjük