Betty White ma lett 98 éves - A legendás színésznő még most is elbűvölő
Betty White ma ünnepli 98. születésnapját.

betty-white-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Betty White óriási népszerűségnek örvend világszerte. Több mint nyolcvan éve színészkedik, ezzel pedig 2018-ban még Guinness-rekordot is döntött. Rajta kívül nincs más olyan személy, aki ennyi esztendeje aktívan részt venne a szórakoztatóiparban.

A legendás színésznő számára a mai nap nagyon különleges, ugyanis január 17-én van a születésnapja, 98 éves lett, ami gyönyörű kornak számít, hiszen sajnos nem mindenkinek adatik meg, hogy ilyen sokáig élhessen.

Betty White még mindig elbűvöl mindenkit

A sztár különleges bájjal rendelkezik, aminek köszönhetően szinte mindenki szimpatizál vele, ahogy az az alábbi, jobb oldali, friss felvételen is látszik, a mai napig nagyon elbűvölő jelenség.

Betty White 1974-ben és napjainkban.
Betty White 1974-ben és napjainkban.
Fotó: Getty Images Hungary, Instagram/Betty White

Érdekesség, hogy amikor a '30-as évek végén szeretett volna színészi karrierbe kezdeni, nem találták elég fotogénnek, emiatt először rádiózott, azonban 1945-től egyre több szerep találta meg. Főleg sorozatokban szerepelt, a magyar rajongók az Öreglányok című szériából ismerhetik elsősorban. Természetesen a mozivásznon is feltűnt, elég csak a Nász-ajánlat, a Már megint te?!, a Több a sokknál, illetve a Vízözön című alkotásokra gondolni.

Négyszer jelölték Golden Globe-ra az Öreglányokban nyújtott alakításáért, de végül sosem ő vitte haza az aranyglóbuszt, összesen hat Emmy-díjjal jutalmazták. Utoljára 2018-ban állt képernyő elé, a Fireside Chat With Esther című sorozatban láthatták a rajongók. Ugyanebben az évben ment el utoljára vörös szőnyeges eseményre, az Emmy-gálán mondott beszédet, ami után vastaps fogadta őt. Ma már csak szinkronszerepeket vállal, a Toy Story 4., illetve a Kópé című rajzfilmek angol verziójában is ő kölcsönzi a hangját egy-egy karakternek.

Sophia Loren elképesztően néz ki

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy Sophia Loren hogyan fest napjainkban.

Ezt is szeretjük