Emlékszel Bettyre, a csúnya lányra? Ilyen gyönyörű nő valójában
Ana María Orozco 26 évesen kapta meg Betty, a csúnya lány szerepét.

betty a csúnya lány cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A telenovella-rajongók minden bizonnyal emlékeznek az okos, ám csúnyácska Betty-re, akinek sivár élete akkor vesz hatalmas fordulatot, amikor az Ecomoda nevű divatcégnél közgazdász munkát kap, ahol azonnal beleszeret főnökébe, a jóképű Armando Mendozába.

A modern rút kiskacsa története olyan fergeteges sikert aratott, hogy indulása óta számos ország megcsinálta a maga változatát. Ezek közül a magyar közönség láthatta már a mexikói Lety, a csúnya lányt, a német Lisa csak egy vant és az amerikai Ugly Betty: Címlapsztorit is.

Így fest a Betty, a csúnya lány főszereplője valójában

Az 1973 júliusában született Ana María Orozco már gyerekkorában megismerte a tévésorozatok világát. Első jelentősebb szerepét alig húszévesen, a La Potra Zaina című szériában kapta, ahol egy ártatlan leánykát alakított. A hírnevet azonban kétségtelenül az 1999-es kolumbiai szappanopera, a Betty, a csúnya lány hozta el számára.

- Élveztem, hogy csúnya lehetek, de az átalakulás folyamata keserves volt. A fogszabályzó felhelyezése kifejezetten fájt. A fo­gaimra pedig olyan anyagot kentek, ami kicsit sárgává tette azokat. A frufrumra szinte egy teljes doboz zselé ráment, a szemüveg pedig törte az orromat.

A cikk az ajánló után folytatódik

- A szemöldökömre plusz szőrszálakat ragasztottak, hogy dúsabbnak és kócosabbnak tűnjön. A legjobban az öltözködést élveztem. A stylist azt mondta, mutassak rá azokra a ruhákra, melyeket soha nem vennék fel. Imádtam! - ecsetelte a színésznő a sorozat debütálása után, mi mindenen kellett keresztülmennie ahhoz, hogy csúnyává varázsolják.

Bár a színésznőt a szerep kedvéért jócskán elcsúfították az elején, menet közben a tévénézők is részesei lehettek csodás átalakulásának. Anna Maria Orozco egyébként ma már kétgyermekes édesanya, Lucrecia 2004-ben, Mia 2010-ben született második férjétől, Martín Quagliától. A 46 éves sztár Instagram-oldalán rengeteg fotót posztol magáról, látszik, két gyermek után is bomba formában van.

Emlékszel a Vad angyal sztárjára?

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Natalia Oreiro.

Ezt is szeretjük