Fotók! Bugyija helyét villantotta a hájas Beth Ditto

Az XXXL méretű sztár minden alkalmat megragad, hogy hájhurkáit meglengesse.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Beth Ditto kétségkívül kivételes teremtés a zenei piacon, és ez most nemcsak szakmailag értendő.


A finoman szólva is teltkarcsú művésznő ugyanis egyáltalán nem keseredik el a mérleget látván, sőt. Nemhogy nem kezd brutális fogyókúrába, de egyenesen büszke nem mindennapi alakjára, és hájhurkáit bármikor hajlandó ország-világ elé tárni.

Leszbikusságát is bevállalja

Elkötelezett feministaként harcol a túlsúlyos nők jogaiért, és szentül vallja, nekik is adottak mindazok a lehetőségek, amikben a karcsú hölgyek részesülnek. Talán ennek is köszönhető, hogy már több ízben meztelenül pózolt egy-egy magazin címlapján, és a koncertjein is előszeretettel szabadul meg ruháitól.

Mint ahogy tette ezt legutóbb, a Radio 1 által szervezett Big Weekend fesztiválon Swindonban. Bár a színpadra még testhezálló lila ruhában lépett a 28 éves sztár, később olyannyira belemelegedett a buliba, hogy felgörgette a ruhát egészen a derekáig.

Bugyi helyett valami más

Ezáltal azonban láthatóvá vált az, amit a nők többnyire inkább rejtegetni szeretnek. No, nem valamiféle csipkés bugyi, sokkal inkább egy méretes, alakjavító Spanx nadrág.

Ami azért volt annyira szoros, hogy minden hájhurkáját külön kiemelte, mintha csak pucéran állt volna a színpadon.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Persze, hogy mi szükségét látta a sztár a guminacinak, ki tudja, hiszen sosem rejtette véka alá duciságát. Hiszen karcsúbbnak így se, úgy se tűnt tőle.

Ezt is szeretjük