Fotók! Gyűlöli hájas testét a dundi énekesnő, Beth Ditto

157 centi és 95 kiló

Beth Ditto általában azt hangsúlyozza, elégedett alakjával, nemrég azonban kibökte, annyira azért mégsem.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha azt mondják, kövér és büszke, akkor valószínűleg sokaknak jut eszébe Beth Ditto, a Gossip együttes finoman szólva is teltkarcsú énekesnője.


A 28 éves sztár nemegyszer hangsúlyozta már élete során, hogy elégedett azzal, ahogy kinéz, és az agyára megy az emberek szűklátókörűsége. Merthogy tapasztalata szerint addig bárkit elfogadnak, amíg sovány, lehet az drogos, alkoholista vagy akár még bűnöző is.

Szívesen mutogatja magát

- 157 centi vagyok, és körülbelül 95 kiló. Bevallom, boldognak tartom magam, de az emberek magatartása meglehetősen lelohaszt. Persze az, aki nem kövér, mindezeket fel sem fogja. De szerintem eléggé abszurd, hogy egy sovány valaki mindent megtehet, míg engem állandóan piszkálnak azért, ahogy kinézek - panaszkodott korábban.

No, nem mintha Ditto magabiztosságát olyan könnyen tönkre lehetne tenni, az énekesnő ugyanis köztudottan merészen vetkőzik le minden koncertjén. Ráadásul többször megmutatta pucér önmagát egy-egy magazin címlapján is.

Egyszer szereti, másszor nem

Éppen ezért különösen furcsa az az interjúrészlet, melyet a Starpulse internetes magazin tett közzé a minap. Ebben ugyanis a totális ellenkezőjét állítja a fentieknek, hangsúlyozván, egyáltalán nincs kibékülve méretes testével.

- Nem tetszik, ahogy kinézek. Különösen nem az, amit a mérleg mutat. Persze igyekszem elfogadni magam olyannak, amilyen vagyok, és nem azon görcsölni, hogy megváltozzam. Az élet ehhez túl rövid - mondta.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Hogy mi az igazság, azt csak maga az énekesnő tudhatja. Mindenesetre sok hasonlóan termetes nő igazi példaképként tekint Beth Dittóra, amiért ilyen szabálytalan külsővel is sikerült sztárrá válnia.

Ezt is szeretjük