A 89 éves Bernie Ecclestone újszülött fia cuki hajas baba: a Forma-1 egykori ura először mutatta meg a picit

Bernie Ecclestone először mutatta meg fiát, Ace-t.

bernie-ecclestone-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Áprilisban derült ki, hogy Bernie Ecclestone, a Formula-1 egykori vezére hamarosan újra apai örömök elé néz. A nála 45 évvel fiatalabb felesége, Fabiana egy kisfiúval ajándékozta meg, derült ki július 2-án. 

A 89 éves mogul a svájci Blick lappal közölte az örömhírt. A kis Ace teljesen egészségesen jött a világra, a piciről akkor még felvételt nem közöltek, ám nem kellett sokat várni az első babafotókra.

Az első babafotók Bernie Ecclestone fiáról

Ecclestone és felesége boldogabbak nem is lehetnének jelenleg, hiszen végre megszületett első közös gyermekük. A férfinak előző kapcsolataiból három lánya született, Deborah 1955-ben, Tama 1984-ben, Petra pedig 1988-ban jött a világra. Az alábbi felvételen a kis Ace nyugodtan pihent édesanyja karjaiban. Jó sok hajjal született.

- Minden rendben van, nem is lehetnék ennél jobban. Persze most más lett az élet, de sokkal nyugodtabb vagyok, és a munkámban sem nehezedik rám már olyan nagy nyomás, mint régen. Sokkal több időt tudok a fiammal tölteni. Csak remélni tudom, hogy minél tovább élek, és láthatom a gyermekem fejlődését - nyilatkozta Ecclestone a Daily Mail brit lapnak.

A The Sun is készített vele egy interjút, nekik elmesélte, lehet, hogy gyermekük még egy kis testvért is kap.

- Nem tudom, hogy most megállunk-e egy közös gyereknél, talán kéne kapnia egy kisöcsit vagy egy kishugit.

Amikor nyolc évvel ezelőtt megismerte jelenlegi feleségét, már akkor volt szó köztük a családalapításról, Fabiana mindig is szeretett volna gyerekeket, amikor ezt közölte az üzletemberrel, a férfi viccesen megjegyezte, hogy akár egy fél tucat is beleférne neki. Igyekszik minden részét kivenni a gyereknevelésben.

- Fabiana ír nekem egy listát, mik azok a dolgok, amiket kell majd csinálnom, például pelenkázást és így tovább, de ez számomra teljesen rendben van.

Ecclestone számára különleges év az idei, hiszen amellett, hogy most született meg a kisfia, idén októberben kerek évfordulót ünnepelhet, hiszen már kilencvenesztendős lesz.

Kimi Räikkönen és tündéri kislánya

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen aranyos Kimi Räikkönen kislánya, Rianna.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük