A Fatmagül és A szultána főszereplője bikinis bombázó: Beren Saat gyönyörű képein ámulunk
A Fatmagül címszereplője a sorozatban visszafogott szépség, a való életben igazi amazon.

beren-saat
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hazánkban hatalmas népszerűségnek örvendenek a török sorozatok: a Szulejmán, A szultána, az Ezel vagy a Magyarországon 2017-ben bemutatott Fatmagül című drámai széria is a képernyők elé szögezi a nézőit. 

Utóbbiban a címszereplő fiatal nő sorsát követhetjük nyomon: Fatmagül viharos szerelme, kényszerházassága és életének tragikus eseményei adják a cselekmény mozgatórugóját. Mit sem érnének a fordulatok jó karakterek nélkül. A készítők nem tudtak hibázni, amikor kiválasztották Beren Saatot, szépségével és karizmatikusságával tökéletes választásnak tűnt a figura életre keltésére.

Beren Saat fürdőruhás képei

A 36 éves tévésztárnak nem ez volt az első alkalom, amikor a kamerák előtt bizonyíthatta tehetségét. Pályája 2004-ben indult az Aşkımızda Ölüm Varral, majd évről évre új produkcióban tűnt fel, ilyen volt a 2008-as Tiltott szerelem, amit a TV2 vetített, sőt, a 2015-ben bemutatott A szultána főszereplője is ő volt. 2008-ban az egyik legrangosabb török filmes díjjal, Az Arany Pillangó szobrával jutalmazták. Nem csak tehetségével kelt feltűnést, az Instagramon is imádják a fotóit.

beren-saat-bikini
Fotó: Instagram/Beren Saat

Míg első ránézésre visszafogott szépségnek tűnik, van egy dögös oldala is, amit olykor-olykor megvillant a követőinek. Időnként fürdőruhában mutatja meg tökéletes alakját, amit a posztjai alapján nem csak a géneknek köszönhet, jógával és tánccal tartja fitten a testét.

Azt is megtudhatjuk, ha végigböngésszük az oldalát, hogy már gyerekként is elbűvölően festett. Cuki, copfos kislányként úgy bűvölte a kamerát, mint aki az elé született.

A Szulejmán sztárja és felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép párt alkot az ötvenéves Halit Ergenç és a nála 12 évvel fiatalabb, csinos felesége, Bergüzar Korel.

Ezt is szeretjük