Fény derült a titokra! Bevallotta másságát a James Bond sztárja
Ben Whishaw tartós párkapcsolat után nemrégiben összeházasodott kedvesével.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ben Whishaw, a James Bond Q-ja eddig soha nem beszélt magánéletéről, nemrég viszont bevallotta, hogy saját neméhez vonzódik.

A kiváló karakterszínész boldog párkapcsolatban él, és bátran vállalja másságát, még az esküvőjéről is mesélt.

Bevallotta másságát

A 32 éves sztár vallomása hideg zuhanyként érte a rajongókat, ugyanis nemcsak azt vallotta be, hogy meleg, de azt is, hogy szerelmével nemrég örök hűséget fogadtak egymásnak. Párja a nem szakmabeli, zeneszerző Mark Bradshaw.

A színész házastársával a Bright Star című film kapcsán találkozott, amelyben egy szerelmes férfi, John Keats karakterét formálta meg. Rögtön szimpatikusak voltak egymásnak, és a barátság hamar átalakult mélyebb érzelemmé.

A színész egy, a Broadwayn játszott darabja kapcsán adott interjúban beszélt először szexuális beállítottságáról. Az előadásban nagyon hitelesen alakította a meleg fiút. Azt nyilatkozta, hogy ő sohasem titkolta másságát, csupán nem teregette ki a magánéletét.

Már esküvő is volt

A két férfi annyira szereti egymást, hogy úgy érzik, kapcsolatuk örökké tart, és együtt öregszenek majd meg.

Az esküvőre csak kevés vendég volt hivatalos, a jelen lévő barátok szerint a menyegző egyszerű, de nagyon meghitt volt.

Nagy ünneplésre nem volt sok idő, hiszen a pár mindkét tagja rengeteget dolgozik, sikeresek a maguk szakmájában. Arról, hogy akarják-e bővíteni a családot, még nincsenek információk, a színész továbbra sem szívesen oszt meg részleteket a magánéletéről.

Mint mondja, azért tesz így, mert színészként az a dolga, hogy meggyőzze az embereket arról, hogy ő egy másik karakter. Ha túl sokat kiad magából, alakításainak hitelessége csökkenni fog.

Ezt is szeretjük