Újra együtt Hollywood álompárja - 2 évvel a válás után ismét összejöttek
Ben Stiller és Christine Taylor rájöttek, hogy nem bírnak egymás nélkül élni.

ben-stiller-christine-taylor-ujra-egyutt-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ben Stiller és Christine Taylor Hollywood egyik legösszetartóbb párja voltak, így az egész világot sokkolta, amikor 2017 májusában bejelentettek, hogy 17 évnyi házasság és két gyerek után az útjaik örökre elválnak egymástól.

Nem bírták egymás nélkül

- Szeretjük és tiszteljük egymást, de 18 közös év után mégis a válás mellett döntöttünk. A gyerekeket természetesen közösen, legközelebbi barátokként neveljük tovább - írták akkor a hivatalos közleményükben.

Ők aztán tényleg komolyan vették az esküjüket, és úgy viselkedtek egymással a válás után is, mintha legjobb barátok lennének. A barátság azonban, úgy tűnik, visszaalakult szerelemmé, ugyanis a pár a hétvégén ellátogatott a Pretty Woman - Micsoda nő! Broadway-musical előadására, ahol egyértelműen több volt közöttük puszta jó kapcsolatnál:

- Ben és Christine annyira boldognak tűntek, egész este vigyorogtak, mint két szerelmes kamasz, és mindenhová kézen fogva mentek. A szünetben főként csak egymással voltak elfoglalva. Nagyon édesek voltak, a gyerekek nagyon örültek neki, hogy a szüleik újra összejöttek - mesélte egy jelenlévő szemtanú.

A sztárpárnak két közös gyermeke született a házasságuk során, a 17 éves Ella és a 13 éves Quinlin, akiknek nagy álma válhatott azzal valóra, hogy szüleik újra összejöttek, és végre megint együtt a család.

Egy másik álompár is összejöhet?

Az egykori nagybetűs álompár tagjai, Brad Pitt és Jennifer Aniston is mindketten szinglik, és gyakran találkozgatnak egymással. Ebből is lehet még békülés?

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük