Szép, mint az anyja - Jennifer Garner és Ben Affleck idősebbik lányából gyönyörű kamasz lett
Violetet édesapjával, Ben Affleckkel kapták le a lesifotósok.

ben-affleck-és-jennifer-garner-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ben Affleck és Jennifer Garner 2005-ben házasodtak össze, bár 2015-ben külön költöztek egymástól, 2018-ban pedig hivatalosan is elváltak, két lányukat, az idén 14. születésnapját ünneplő Violetet és a tízéves Seraphinát, illetve hétéves fiukat, Samuelt továbbra is közösen nevelik.

Violet Affleck édesanyja szépségét örökölte

Az egykori sztárpár gyermekeit csak ritkán lehet látni szüleik oldalán, édesanyjukat és édesapjukat csak nagyon ritkán szokták elkísérni a nyilvános eseményekre, utoljára akkor mutatkoztak a nyilvánosság előtt, amikor Jennifer Garner tavaly augusztusban csillagot kapott a hollywoodi Hírességek sétányán. Így leginkább a lesifotókon lehet látni, mennyit változtak az évek alatt a gyerekek, legutoljára az idősebbik lányukról készítettek képeket a paparazzók.

violet affleck 1
Fotó: X17online.com / Northfoto

Violetet édesapja, Ben Affleck éppen úszásóráról hozta el, azért is van rajta fürdőruha. A lány mosolyát elnézve egyértelmű, hogy kire is ütött. Pont ugyanolyan szép és bájos mosolya van, mint híres édesanyjának.

violet affleck 2
Fotó: X17online.com / Northfoto

Bár mint a legtöbb kamasz, így várhatóan Violet is sokat fog még változni, ám az már most látható, hogy gyönyörű nővé fog érni néhány év múlva. Igazi modellalkata van, a fotókon is látszik, hogy fiatal kora ellenére jó magas, emellett nádszálkarcsú alakja van. 

Jennifer Lopez ikrei már ilyen nagyok

Képes összeállításunkban megnézheted Jennifer Lopez gyermekeit, Emme és Max már a kiskamaszkorban vannak.

Ezt is szeretjük