A színésznő kiszállt az édeshármas kapcsolatból - Most jelentette be
Bella Thorne szakított a barátnőjével, de a pasijával ketten folytatják tovább.

bella-thorne-edesharmas-szakitas-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egykori Disney-üdvöske, Bella Thorne, a 2018-as Gay Times októberi számában őszintén vallott a szexualitásáról. Azt már korábban is tudták a rajongók, hogy a színésznő biszexuális, azt azonban még csak nem is sejtették, hogy a sztár egy poliamorikus édeshármas kapcsolatban élt Tana Mongeau Youtube-vloggerrel és Mod Sun rapperrel.

Hónapokon keresztül hárman voltak kapcsolatban

Akkor ezt nyilatkozta a lapnak hármuk meglehetősen különleges kapcsolatáról:

- Nem hinném, hogy bárki is képes megérteni, milyen kapocs fűz össze hármunkat. Imádom Modot és Tanát is. A szó klasszikus értelmében igen, poliamoriának nevezhető a kapcsolatunk, de nem szeretem felcímkézni a dolgokat. Azok vagyunk, amik vagyunk. Különös dolog ez a biszexualitás, ugyanis az emberek még mindig nem igazán elfogadóak ezzel kapcsolatban. Vagy heteroszexuális vagy, vagy homoszexuális. Mintha nem lenne középút - árulta el a lapnak októberben.

A rajongóknak feltűnt, hogy egy ideje nem posztol képet Tanával, így megindult a pletykaáradat a szakításukról. A színésznő úgy döntött, ideje tiszta vizet önteni a pohárba, így bevallotta, hogy a youtuberrel valóban nincsenek együtt egy ideje.

- Tana és én már nem vagyunk együtt. Kérlek, ne kérdezzetek erről többet. Szeretünk titeket, srácok - írta röviden a Twitter-oldalán.

Tana Mongeau is megerősítette a szakításról szóló hírt - ő egy picit hosszabban fejezte ki érzelmeit volt kedvese iránt.

- Örökké szeretni fogom Bellét, kétség nem fér hozzá. Teljesen megváltoztatta az életemet, azt, aki addig voltam. Még nem igazán állok készen rá, hogy beszéljek róla, de azt elmondhatom, hogy egyikünkben sincs tüske, és nem haragszunk a másikra. Még nem vagyok a topon, összetört a szívem, de ígérem, hamarosan rendbe szedem magam, és boldog leszek. Boldog leszek, ha ő is az lesz - írta a közösségi oldalon.

Az is kiderült, hogy annak ellenére, hogy a hármasuk felbomlott, Bella Thorne továbbra is kapcsolatban maradt Mod Sunnal, akivel egy Las Vegas-i zenei fesztiválon találkozott még 2017-ben.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük