Eltiltották a Trónok harcától a sorozat fiatal színésznőjét - Nem fogod elhinni, miért

A Lyanna Mormontot alakító Bella Ramsey nem nézheti a saját sorozatát.

bella-ramsay-tronok-harca-tiltas-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Trónok harca sorozat nézői odavoltak a Lyanna Mormontot alakító Bella Ramsey-ért, aki remekül hozta a harcos amazont - annak ellenére, hogy csupán 13 éves volt a széria szerint.

Nem nézheti a saját sorozatát

Bella Ramsey eredetileg egyetlen epizódban bukkant volna fel, de a készítők és a nézők is annyira beleszerettek abba, ahogy a fiatal színésznő hozta a karakterét, hogy összesen kilenc epizódba sikerült bejátszania magát. SPOILERVESZÉLY!!! Sajnos a legutóbbi rész volt az utolsó, amiben feltűnt, ugyanis Lyanna egyike volt azoknak, akik odavesztek a deresi csatában.

Lyanna hősi halált halt a szériában, a készítők ugyanis úgy vélték, hogy egy ilyen kemény lány megérdemli, hogy ne legyen céltalan az utolsó perce sem, ezért a csatában megöli az Éjkirály óriását, és, habár az összetöri a kislány minden csontját, Lyanna még utolsó erejével szemen döfi, ezután mindketten holtan rogynak össze. Önfeláldozásával rengeteg ember életét mentette meg a Medve-sziget legbátrabb kislánya.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Here we stand 🐻 #GameOfThrones #ReadyForBattle #TheMormonts

Bella Ramsey (@bellaramsey) által megosztott bejegyzés,

Bella Ramsey a valóságban sem sokkal idősebb, mint a szériabeli karaktere, ugyanis idén ünnepelhette 16. születésnapját. Ennek értelmében viszont nem is feltétlenül ő a Trónok harca célközönsége, ugyanis a szexjelenetekkel és véres gyilkosságokkal tarkított sorozatot inkább 18 éven felülieknek ajánlják a készítők.

Szülei komolyan is vették a figyelmeztetést, ezért úgy döntöttek, hogy lányuk még két évig nem nézheti meg a sorozatot - annak ellenére, hogy ő maga is szerepel benne.

- Sajnos a szüleim csak 18 éves koromban engedik megnézni a részeket. Voltak jelenetek, amiket megmutattak, de azokat is csak úgy, hogy anyukám vagy apukám beállt a tévé elé, és kitakarták a túl durva részeket. Szerencsére azt megengedték, hogy megnézzem, hogy halok meg, és a hetedik évadból is mutattak egy keveset. Nagyon örültem annak, hogy így távozom. Ha már az embernek meg kell halnia a Trónok harcában, az legyen hősies. Szóval nagyon hálás vagyok ezért - nyilatkozta a The Daily Starnak.

Annak idején a népszerű gyereksztár, Shirley Temple is így járt: kiküldték a filmjei díszbemutatóiról, ugyanis közölték vele, hogy ahhoz elég idős, hogy szerepeljen bennük, de ahhoz nem, hogy meg is nézhesse őket.

Ez történt a sorozat előző részében

A harmadik epizód sok kérdést nyitva hagyott, köztük három szereplő halálát is. Szerencsére azóta kiderült, mi lett velük - tudd meg még az esti epizód előtt!

Coverfotó és ajánlóképek: HBO/Youtube.

Ezt is szeretjük