18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Melltartót sem viselt alatta: átlátszó ruhában jelent meg Bella Hadid a cannes-i filmfesztiválon

A gyönyörű modell nem sokat bízott a képzeletre a vörös szőnyegen.

Bella Hadid átlátszó ruhában

Bella Hadid a 2024-es cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén egy Saint Laurent ruhában jelent meg, mely nem sokat bízott a fantáziára. A gyönyörű, világosbarna ruhaköltemény ugyanis teljesen átlátszó volt.

Bella Hadid átlátszó ruhában

Még melltartót sem húzott a gyönyörű modell a ruhája alá, ami teljesen áttetsző volt. Így nyugodtan kijelenthető, hogy a filmfesztivál legszexibb sztárjaként pózolt a kamerák előtt - szúrta ki a Page Six.

Bella Hadid Lyme-kórja miatt szinte egyáltalán nem szerepelt az elmúlt egy évben. Nemcsak a munka terén vett vissza kicsit a lendületből, hanem nyilvános eseményeken sem jelent meg.

Még tavaly szeptemberben sokkolta a rajongóit kopasz fotóival egy kampány során, előtte pedig márciusban vett részt a Stanton Social Prime megnyitóján. Most egy év kihagyás után tért vissza ismét a vörös szőnyegre.

A harisnyaszerű anyagból készült átlátszó ruha formás lábait is látni engedte, akárcsak melleit, így borítékolható volt, hogy minden szem rászegeződik a szupermodellre.

A 61 éves Demi Moore áttetsző ruhába bújt: szexi dekoltázst villantott a színésznő

Demi Moore 61 évesen is lenyűgözően dögös, karcsú alakját áttetsző ruhában mutatta meg követőinek.

Elolvasom

Képek: Getty Images

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük