Beatrice hercegnő tajtékzik dühében - Emiatt nem tudta még bejelenteni esküvője időpontját
Beatrice hercegnő még mindig nem jelenthette be esküvője időpontját.

beatrice-hercegnő-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Beatrice hercegnő és szerelme, Edoardo Mapelli Mozzi 2019 szeptemberében jelentették be eljegyzésük hírét.

Erzsébet királynő unokájának örömét sajnos több dolog is beárnyékolta, ugyanis az utóbbi fél évben több botrány is kirobbant a királyi családban.

Beatrice ezért nem jelentheti még be, hogy mikor lesz az esküvője

A 31 esztendős hercegnőnek eddig két alkalommal is el kellett halasztania esküvője időpontjának bejelentését, írta meg a The Sun bulvárlap. Erre azért volt szükség, mert egyre több dolog derült ki apja, András herceg szexbotrányáról.

A hercegnő nagyon mérges emiatt, de természetesen tiszteletben tartja a királynő kérését. A brit lap bennfentesekre hivatkozva úgy tudja, hogy május 29-ére tűzték ki az időpontot, de amíg nem jelentik be hivatalosan, addig ezt a dátumot nem lehet készpénznek venni.

András herceg óriási szégyent hozott az egész családra, miután ő is belekeveredett tehetős barátja, Jeffrey Epstein szex-, illetve pedofilbotrányába. Az elmúlt hónapokban egyre több durva részlet derült ki az üggyel kapcsolatban, a milliárdos üzletember állítólag szexhálózatot üzemeltetett, a szexrabszolgáknak tartott lányok között kiskorúak is voltak. Állítólag a brit előkelőség is többször létesített szexuális kapcsolatot az egyik áldozattal.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az FBI nyomozást is indított a yorki herceg ügyében, aki novemberben egy kínos tévéinterjúban tagadta a vádakat, ezután t öbb globális óriásvállalat kivonult a yorki herceg nevéhez kötődő vállalkozástámogatási programokból. 

Annyira elfajult a helyzet, hogy a közéleti tevékenységeitől is visszavonult. András január végén újra címlapokra került, amikor kiderült, hogy nem hajlandó együttműködni az amerikai hatóságokkal.

Erzsébet és Fülöp esküvői fotói

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festett Erzsébet királynő az esküvője napján.

Ezt is szeretjük