Fotók! Brutálisan megcsúnyult a Végtelen történet gyereksztárja
Barret Oliver a Végtelen történetben Bastiant alakította, ám azóta már visszavonult a showbiznisztől.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az 1984-es Végtelen történet nézői rendszerint a dögös Atreyuért rajongtak - aki azóta tetovált pasassá érett -, ám voltak, akik a cuki kis Bastiant zárták a szívükbe.

Ha azonban Barret Oliver mostanság szembejönne az utcán, minden bizonnyal egy lélek sem ismerne rá: az egykori gyerekszínész ugyanis tényleg brutálisan megváltozott, és nem éppen előnyére.

Fényképész lett

A ma már borzas szakállt és bozontos hajat viselő 37 éves férfi a nyolcvanas évek végétől szinte teljesen kivonult a showbizniszből, helyette fényképészetet oktat. Az idők során elismert fotográfussá vált, több kiállítása is volt, emellett könyvet írt a Woodbury-nyomat történetéről.

Ám a nyolcvanas években kétségtelenül a legismertebb gyereksztárok egyike volt, különösen a Végtelen történet sikere után. Barret Olivert állítólag több mint 200 fiúcska közül választották ki az eleinte visszahúzódó, ám a világot megmentő kissrác szerepére.

Fiatalnak tartották

A válogatás még 1982-ben kezdődött, amikor Oliver mindössze kilencéves volt. Nem csoda, hogy először elutasították, mondván, túl fiatal a szerepre. Ám egy évvel később Wolfgang Petersen rendező és csapata még mindig nem találtak rá az ideális Bastianra, ezért úgy döntöttek, még egyszer meghallgatják.

Állítólag a stáb teljesen ledöbbent azon, mennyit érett a fiúcska egy év alatt, így nem volt több tétovázás: övé lett a szerep!

Ezután felbukkant egyebek közt az X rejtekhely és a Titkok kertje című mozikban is, de az 1989-es A játék neve: Beverly Hills-ben szerepelt utoljára.

Ezt is szeretjük