Barbara Walters: „Ricky Martin karrierjét én tettem tönkre”
Barbara Walters, a beszélgetős műsorok nagyasszonya bevallotta, mit bánt meg legjobban a karrierje során.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Barbara Walters az Egyesült Államok televíziózásának egyik legismertebb személyisége, aki a hatvanas évektől van a szakmában.

Azóta híradót és különféle beszélgetős műsorokat egyaránt vezetett, az NBC-n futó Today reggeli show-tól kezdve egészen az ABC csatornán látható The View-ig, mely utóbbinak 1997 óta az egyik háziasszonya.

Sikerek és hibák

Karrierje során természetesen az elmúlt évtizedek legnagyobb sztárjaival beszélgetett a kamerák előtt: 1999-ben például a Bill Clinton akkori amerikai elnökkel orális kalandba keveredett Monica Lewinskyval készített interjúját mintegy 74 millió néző követte figyelemmel.

Ám még egy ilyen tapasztalt híresség is követhet el hibákat. Walters ugyanis már nemegyszer beszélt arról, mennyire bántja, hogy szerinte ő tette tönkre az ígéretes latin énekes, Ricky Martin karrierjét. Erről legutóbb a Toronto Star magazinnak mesélt a ma már 80 éves asszony.

- 2000-ben járt nálam Ricky Martin, én pedig egyre azt forszíroztam, mondja meg, hogy akkor most meleg vagy sem. Ő viszont vonakodott válaszolni, amiből persze mindenki azt a következtetést vonta le, hogy homoszexuális - vallotta.

Kínos pillanatok

A beszélgetés során Ricky Martin, aki akkoriban a Livin' La Vida Loca című dalával ostromolta a slágerlistákat, nem volt hajlandó beszélni szexuális orientációjáról, mondván, az rajta kívül senkire sem tartozik.

De Walters mindenáron ki akarta szedni belőle az igazat, így újra és újra visszatért a kérdéshez. Végül Martin meglehetősen zavartan azt nyilatkozta, bár pontot tudna tenni a híresztelések végére, ám „bizonyos okokból kifolyólag nem szeretne”.

Mindenesetre így utólag a show nagyasszonya belátja, nem viselkedett túl etikusan.

- Azt hiszem, ha valaki nem vállalja nyíltan, hogy meleg, és jól érzi így magát, addig az egész nem tartozik senkire. Még rám sem - fűzte hozzá mondanivalójához az eset kapcsán.
Ezt is szeretjük