Barack és Michelle Obama megható, közös fotón - 27 éve élnek boldog házasságban
Az egykori elnök és first lady így emlékeztek meg a házassági évfordulójukról.

barack-obama-michelle-obama-27-hazassagi-evfordulo-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Barack és Michelle Obama az egyik legösszetartóbb sztárpár, akik már 27 éve élnek boldog házasságban. Az egykori elnök és first lady tegnap ünnepelhették az évfordulójukat, amiről természetesen egyikük sem feledkezett meg - mindketten megható üzenetet posztoltak a másiknak a közösségi oldalaikon.

27 éve házasodtak össze

A pár 1992. október 3-án mondta ki a boldogító igent egymásnak, de még ma is olyan boldognak tűnnek, mintha még mindig friss házasok lennének. Állításuk szerint gyorsan elrepült ez a 27 év, főleg mióta megérkeztek a lányaik - Obamáék ugyanis két gyermeket, a most 21 éves Maliát és a 18 esztendős Tashát nevelik közösen.

Az évforduló alkalmából Michelle Obama egy vízparti, egymásba karolós közös képet osztott meg az Instagram-oldalán. A fotó alá ezt a megható szöveget írta:

- 27 évvel ezelőtt ez a srác egy kalandokkal teli életet ígért nekem. Azt kell mondjam, állta a szavát. Igyunk életünk következő szakaszára - most, hogy a lányok kirepültek a fészekből, meglátjuk, valami egészen új dolog vár kettőnkre. Még mindig érzem a szikrát, ami oly sok évvel ezelőtt összehozott minket. Boldog évfordulót, Barack - állt a kép alatt.

Barack Obama is egy összebújós képpel emlékezett meg életük legboldogabb napjáról, bár ő a képaláírás terén szűkszavúbb volt a feleségénél, de annál lényegre törőbb:

- Ahogy a Beatles is megénekelte: "Mindennap egyre jobb és jobb lesz veled". Köszönet az elmúlt 27 csodás, közös évért, bébi!

A rajongók odavoltak a pár nyilvános vallomásáért, ilyen kommentek érkeztek a képeik alá: "Jaj, ti ketten. Esküszöm, jó rátok nézni, mindig olyan boldogok vagytok együtt", "A házasságotok olyan, mint egy szikla, erős és példamutató. Gratulálok a nagy naphoz, még kétszer ennyi közös évet kívánok!", "Csodás példaképek vagytok, remélem, mi is ilyen boldogok leszünk a férjemmel ennyi év után is" - írták a követőik.

Így zajlott a lánykérés

Michelle Obama az életrajzi könyvében elmesélte, hogy kérte meg férje a kezét - elképesztően vicces a sztori, olvasd el te is!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük