Így néznek ki most a Backstreet Boys macsói

A '90-es évek egyik legnépszerűbb fiúbandájáról manapság alig hallani - mi történt az utóbbi időben a fiúkkal a hátsó utcából?

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tinilányok tízezrei visítoztak koncertjeiken, a zenecsatornákon percenként leadták valamelyik számukat, minden ifjúsági magazin címlapjáról ők mosolyogtak.


A.J., Howie, Brian, Kevin és Nick a Lou Pearlman kreálta Backstreet Boys-szal történelmet írt. Több mint százmillió albumot adtak el világszerte, ezzel pedig ők lettek minden idők legkeresettebb fiúbandája.

A fiúzenekarok népszerűségének hanyatlásával azonban nekik is bealkonyult. Elképesztő sikereik után 2001-ben elhallgattak a csapat védjegyévé vált romantikus melódiák, és, bár azóta újra nekivágtak a slágerlistáknak, keveset hallani róluk. Hiába, nem-csak a tagok, hanem az értük rajongó tinigeneráció tagjai is felnőttek azóta. Nézzük, mi történt az utóbbi időben a BSB tagjaival!

A.J. Mclean

A 31 éves zenész a Backstreet Boys alapító tagjai közé tartozik. Howie, Nick és ő középiskolás koruk óta ismerik egymást. Számos meghallgatáson szerepeltek együtt, mígnem Lou Pearlman lemezguru 1993-ban kiválasztotta őket, hogy a New Kids on the Block inspirálta első - és legsikeresebb - fiúzenekarának tagjai legyenek.

Alexander James Mclean karrierjét Nickelodeon- és Disney-produkciókban kezdte. A BSB-ben ő alakította a lázadó vagányt, és ez a szerep a magánéletben sem áll távol tőle.


Önpusztító életmódjából 2001-re elege lett az együttes tagjainak, A.J. pedig a Black and Blue turné kellős közepén arra kényszerült, hogy elvonókúrára vonuljon. Súlyos drog- és alkoholfüggőség, valamint depresszió miatt kezelték, de függőségétől nem tudott végleg megszabadulni. Hét józan év után januárban újfent olyan videók szivárogtak ki, melyek illuminált állapotban mutatják az énekest. Akárcsak a BSB fénykorában, A.J. most is falja a nőket, az utóbbi időben Wendy Rice színésznővel randizott.

Tudtad?
Ha nem a Backstreet Boys-szal zenél, A.J. Johnny No Name név alatt lép fel különböző rockklubokban.

Howie

A csapat kölyökképű, fürtös mókamesteréről nehéz elképzelni, hogy már a 36. évében jár. A puerto ricói anyától és amerikai-ír apától származó énekes gyerekkora óta a show-biznisz bűvöletében él. Tiniként sikertelenül próbálkozott bekerülni a latin fiúbandába, a Menudóba, mely Ricky Martint is elindította a világhírnév útján.


1993-ban azonban Howard Dwayne Dorough-ra - sok-sok eredménytelen meghallgatás után - végre rámosolygott a szerencse, és tagja lett minden idők egyik legsikeresebb popcsapatának. Howie még feleségét is a BSB-nak köszönheti, Leigh-t ugyanis akkor ismerte meg, amikor a lány elvállalta a Backstreet Boys rajongói klub honlapjának vezetését. A párnak májusban született meg első gyermeke, egy James nevű kisfiú.

Tudtad?
Mióta húga, Caroline a lupus nevű ritka, de súlyos betegségben meghalt, Howie óriási összegeket költ jótékonykodásra.

Kevin

Kevin Richardson, a legidősebb fiú a hátsó utcából, 1971-ben született. Negyedik tagként került a Backstreet Boys-ba, és az ő ajánlására hívták meghallgatásra az ötödik fiút, Briant - aki mellesleg Kevin unokatestvére anyai ágon. A jóképű sztár szintén a Disney-nél kezdte karrierjét, és a színészkedés azóta is érdekli. A közönség legközelebb a Love Takes Wings című drámában láthatja Haylie Duff és Lou Diamond Philips oldalán.


2005-ben az évek óta szünetelő BSB nagy visszatérésekor még Kevin is színpadra lépett a fiúkkal, 2006-ban azonban bejelentette kiválását. Mint mondta, életének egy csodás szakasza ért véget, de ideje továbblépnie. Sokan azt rebesgették, az énekes azért hagyta el a csapatot, mert családot akart alapítani. Ebben lehet is igazság, hiszen Kevin és felesége, Kristin Willits első gyermeke, egy Mason névre hallgató kisfiú a következő nyáron látta meg a napvilágot.

Tudtad?
Kevin férfias vonzerejére a divatvilág is felfigyelt, Ashton Kutcherrel együtt a Versacénak modellkedett.

Brian

Szőke hajával és ábrándos kék szemeivel Brian Littrell a romantikus lelkű tinilányok kedvence volt. Pedig gyerekkorában egy későn felfedezett bakteriális fertőzés csaknem az énekes életét követelte, ám csodával határos módon - amikor már az orvosok lemondtak róla - meggyógyult. A mélyen vallásos, 34 éves énekes a Backstreet Boys-ban A.J.-nek afféle ellenpólusa volt, a halk szavú, kedves mosolyú jófiú, aki sosem kavart maga körül botrányokat.


A rajongó tinilányok és az imidzs miatt a csapat tagjainak titkolniuk kellett, ha jártak valakivel, ami Briannek különösen nehezére esett, hiszen a BSB indulása óta volt barátnője. Samantha Stonebrakerrel való kapcsolata négy évig tartott, ám a felesége végül mégsem ő lett, hanem Leighanne Wallace színésznő, akit két hónappal a Samanthával való szakítás után ismert meg. A pár 2000-ben mondta ki a boldogító igent, kisfiuk, Baylee két év múlva született.

Tudtad?
Brian eredetileg lelkipásztornak készült, csak unokatestvére, Kevin Richardson buzdítására jelentkezett meghallgatásra a Backstreet Boys-hoz.

Nick

Bár a Backstreet Boys összes tagja hatalmas népszerűségnek örvendett a tizenéves lányok körében, a favorit kétségkívül Nick Carter volt. A szőke, kék szemű popsztár a '90-es évek végének ügyeletes tinibálványa lett, pedig életmódja nem igazán felelt meg a Lou Pearlman-kitalálta imidzsnek.


A 29 éves sztár több mint egy évtizedig keményen ivott és drogozott, ráadásul a súlyával is akadtak gondok. Az aranylemezek számával Nick kilói is villámgyorsan gyarapodtak, ami végül komoly egészségügyi problémákhoz vezetett.

A felelőtlen sármőr akkor kapott észbe, amikor az orvosok szívbetegséget diagnosztizáltak nála. Ezután drasztikus életmódváltás következett, a diéta és az edzések pedig meghozták a várt hatást: a megférfiasodott Nick jobban néz ki, mint valaha. Bár a nőknek ducin is tetszett - olyan hírességeket hódított meg, mint Paris Hilton vagy Ashlee Simpson.

Tudtad?
Nick is kacérkodik a színészettel, legutóbb a 2008-as Fast Glass című filmben láthatta a közönség.

OLVASD EL EZT IS!

  • victoria beckham
  • geri halliwell

Így néznek ki most a Spice Girls tagjai!

Ezt is szeretjük