50 felett is piszkosul dögös a Dallas bombázója
Nem látszik rajta a kor
Az énekes-színésznő népszerűségét jelzi, hogy felbukkanása idején hirtelen megnőtt a sorozat nézettsége.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szó, mi szó, a nagysikerű Dallas annak idején nem egy szépséges színésznőt felvonultatott – persze a nyolcvanas évek bombázó-követelményeihez alkalmazkodva. 


Közéjük tartozott Audrey Landers is, aki enyhén dülledt szemei ellenére egyértelműen a sorozat szexepiljét növelte.

Afton Cooper szerepében - Samantha szeretőjének, Mitch Coopernek volt a nővére - a harmadik évadban bukkant fel először mint szépreményű énekesnő, aztán összejött Cliff Barnesszal, sőt, még gyermeket is szült neki.

Talán jelenlétének is köszönhette a sorozat, hogy 1981-től 84-ig több alkalommal is az Egyesült Államok legnépszerűbb műsorának bizonyult a nézettségi adatok alapján.

Lemezek és sorozatok

Az 1956-os születésű Landers egyébként az idő tájt már közkedvelt sztárnak számított. Bár több ismert sorozatban is felbukkant a hetvenes évektől – Charlie angyalai, The Love Boat, Hazárd megye lordjai -, akkor még elsősorban zenéje kapcsán ismerték. 12 éves korától énekelt, első kislemeze 1978-ban látott napvilágot Apple Don't Fall Far From the Tree címmel.

Természetesen a Dallasszal az ajánlatok is megszaporodtak, így a nézők láthatták például a McGyverben vagy a Lois és Clarkban, de A tánckar és a Ghost Writer is szereplői között tudhatta.

Újabban pedig a Minden lében négy kanál című krimiszéria négy epizódjában Bruce Campbell karakterének, Samnek alakította a barátnőjét.

Gyerkőcei már tinik

Azért a zenei karrierrel sem hagyott fel: az idők során négy arany- és két platinalemez büszke tulajdonosává vált. Talán kevesebben tudják, hogy húgával, Judy Landersszel nem egy filmben szerepelt együtt, 1983-ban pedig közösen pózoltak a Playboy címlapján.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A ma már 53 éves híresség 1988-ban ment hozzá Donald Berkowitz üzletemberhez, ikreik, Adam és Daniel 1993-ban jöttek világra.

Ezt is szeretjük