Fotók: Audrey Hepburn, ahogyan csak a családja látta! Nézd meg, milyen volt anyaként
Audrey Hepburn élete nem a csillogásról szólt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az örökös divatikon és színésznő, Audrey Hepburn 1929. május 4-én született Svájcban, ma ünnepelné 86. születésnapját. Sajnos azonban már 1993 óta nincs közöttünk, 63 évesen, vastagbélrákban hunyt el.

Audrey egész életében kereste az igaz szerelmét, és 1980-ban találta meg Robert Wolders személyében, akivel haláláig élt együtt, és akivel elmondása szerint élete legboldogabb éveit tölthette el.

Előtte kétszer volt férjnél, első férje Mel Ferrer színész, akihez 1954-ben ment feleségül. Közös fiuk, Sean 1960-ban született. Nyolc évre rá elváltak. Második férje az olasz pszichiáter, Andrea Dotti volt, közös gyermeküket Lucának hívják. Miután a színésznő rájött, hogy a férfi megcsalja, elvált tőle.

Audrey Hepburn életében a hírnév és a színészet csak a második helyet érdemelte ki, első helyen a gyermekei voltak, akik a mai napig rajongva emlékeznek vissza anyukájukra.

Ritkán látott képeken a színésznő családi életének legszebb pillanatai, alattuk pedig érdekességeket olvashatsz!

Ilyen jóképű Jean-Paul Belmondo unokája!

Victor Belmondo az autóversenyző Paul Belmondo középső fia. Még csak 21 éves, és elképesztően hasonlít híres nagyapjára. Egyelőre azonban nem szándékozik színészi pályára lépni, sokkal jobban érdekli a gasztronómia. Nézd meg őt és a többi legendás sztár unokáját!

Ezt is szeretjük