Kipattant a titok! Ezzel a nővel csalta meg Ashton Kutcher Demi Moore-t
Ashton Kutcher és Demi Moore állítólag egy ideje már nem is élnek együtt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Válságba jutott Ashton Kutcher és Demi Moore kapcsolata, mivel a 33 éves amerikai színész állítólag megcsalta feleségét a 23 éves Sara Leallel a hatodik házassági évfordulójukon, állítja a Radar Online.

A Két pasi - meg egy kicsi című sorozat újdonsült sztárja a beszámolók szerint szeptember 23-án, pénteken este a San Diegó-i Hard Rock Hotelben bulizott, ami végül hűtlenségbe torkollott.

Ezúttal tényleg nagy lehet a baj

- Ashton nem úgy nézett ki, mint aki a házassági évfordulóját ünnepli - mondta az egyik szemtanú a Radar Online-nak, akik úgy tudják, hogy a liezon a szálloda 12. emeletének egyik szobájában esett meg.

A The Dirty nevű bulvárlap értesülései szerint Ashton Kutcher azt állította Sara Lealnek, hogy egy ideje már nem él együtt Demi Moore-ral, csak ezt még nem tudja a közvélemény.

Továbbá azt is tudni vélik, hogy a színész testőre a biztonság kedvéért elvette Sara Leal mobiltelefonját, mielőtt belépett volna a hotelszobába, a fiatal hölgy pedig 250 ezer dollárt kért a további részletek kitálalásáért cserébe.

Nem ez volt az első ilyen eset

Ezzel egy időben Demi Moore egy felettébb gyanús és aggasztó idézetet írt ki Twitterre egy Epictetus nevű görög filozófustól, amely alátámasztani látszik a hivatalosan egyelőre meg nem erősített pletykákat.

Mindeközben a Star magazin is azt írja, hogy a sztárpár házasságának tulajdonképpen befellegzett Ashton Kutcher hűtlensége miatt, ami ráadásul nem az első ilyen eset.

2010 szeptemberében Ashton Kutchert ugyanis a 21 éves Brittney Jonesszal hozták hírbe, akivel állítólag Beverly Hills-i közös otthonukban szeretkezett, amíg felesége távol volt.

Ezt is szeretjük