Ashton Kutchert és Reese Witherspoont így kapták le a fotósok: a színésznek magyarázkodnia kellett utána

Ashton Kutcher a Reese Witherspoonnal készült vörös szőnyeges fotók miatt magyarázkodhatott.

ashton-és-reese
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Február 10-én érkezik a Netflixre Ashton Kutcher és Reese Witherspoon romantikus vígjátéka, amely a Nálad vagy nálam? címet kapta.

A film bemutatóját február 2-án tartották meg Los Angelesben, de január 30-án is volt egy fotós esemény, amellyel az alkotást reklámozták a színészek. A róluk készült képek sokak szerint elég kínosra sikeredtek, még Kutcher felesége, Mila Kunis is panaszkodott rájuk. Kutchernek végül muszáj volt magyarázkodnia, írta meg a Hollywood Reporter.

Ashton Kutcher és Reese Witherspoon

A színész a Chicks In The Office podcast vendége volt, a beszélgetés során szóba kerültek azok a felvételek is, amelyek róla és kolléganőjéről készültek a vörös szőnyegen.

GettyImages-1460854547
Fotó: Rodin Eckenroth / Getty Images Hungary

A sztár szerint bármit is teszel a reflektorfény közepette, egyszerűen nem nyerhetsz, mindig lesz valami, ami miatt kritizálnak.

- Ha a dereka köré teszem a kezem, és végig barátságosan viselkedem vele, akkor már viszonyom van vele. Úgy értem, elterjedne egy pletyka arról, hogy szeretők vagyunk. Ha ott állok mellette zsebre tett kézzel, akkor nincs esély arra, hogy ez a szóbeszéd elterjedjen, viszont ebben az esetben arról kezdenek sutyorogni, hogy biztos nem kedveljük egymást.

Viccesen megjegyezte, még a felesége is küldött nekik üzenetet egy közös csoportbeszélgetésben, hogy viselkedjenek úgy egymással, mintha tényleg bírnák egymást.

GettyImages-1462000920
Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

Azt is elmondta, hogy ezeken a vörös szőnyeges eseményeken óhatatlanul megtörténik az emberrel, hogy olykor fura fejet vág.

- Ha azt mondod, hogy 20 perc alatt egy ponton sem vágsz kínos arcot, akkor jobb vagy nálam, ezt pedig elfogadom - tette hozzá.

Reese Witherspoon a Today with Hoda & Jenna reggeli műsorban árulta el, mennyire szeretett színészpartnerével együtt forgatni. Mila Kunisszal már régóta jóban voltak, és örült neki, hogy végre a barátnője férjét is megismerhette közelebbről.

- Annyira profi. Ő a legviccesebb ember. Olyan kis tökfej, jól éreztük magunkat. Ha valami vicces szettben érkezett a forgatásra, egyből írtam Milának, mégis milyen ruhát vett fel már megint?

Robert Redford és Barbra Streisand az Ilyenek voltunk forgatásán

Bár az Ilyenek voltunk igazi klasszikussá nőtte ki magát, Robert Redford nem élvezte a forgatást Barbra Streisanddel.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük