Smink nélkül szürke egér a tinifilmek csinoskája, Ashley Tisdale

A Disney-filmek üdvöskéje a valóságban nem is emlékeztet a filmvásznon látható csinibabára.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Tökéletes, selymesen fénylő frizurájával, hibátlan sminkjével és méregdrága ruhatárával Ashley Tisdale tinilányok egész seregének példaképe szerte a világon. A Disney-filmek ragyogó csillaga a hétköznapi életben azonban eléggé kiábrándítóan fest az alábbi fotók tanúbizonysága szerint.

Smink nélkül egészen jelentéktelen

A 24 éves énekes-színésznő négy éve robbant be a köztudatba a The Suite Life of Zack and Cody című Disney-produkcióval, a sztárstátuszt pedig a High School Musical szőkefürtös intrikusaként vívta ki magának.

A kiállhatatlan, ám übertrendi Sharpay megformálójaként Ashley igazi tinibálvánnyá vált, akire kamaszlányok ezrei szeretnének hasonlítani.
Ami persze nem is csoda, hiszen az ifjú csillag olyan életstílust képvisel, amire ez a korosztály különösen fogékony.

A filmvásznon és a vörös szőnyegen a sztár mindig makulátlanul fest - szuperdivatos ruhákban és cipőkben, széles mosollyal parádézik. Úgy tűnik, mintha a világon semmire se lenne gondja, és vidáman élné a hollywoodiak fényűző életét.

A csillogó díva álarca alatt egy szürke egér lapul

A látszat persze most is csal, amire az alábbi fotók ékes bizonyítékul szolgálnak. Fodrász, sminkes és szuper cuccok nélkül Ashley nem más, mint egy átlagos, inkább jelentéktelen, mint dívás külsejű lány - akit ráadásul néhány különösen előnytelen vonással is megvert a természet.

Az újabban ismét barna fürtökkel hódító színésznő szürkésen sápadt arcbőre szemlátomást sír az alapozó és a pirosító után. Selymesen fénylő, aláomló fürtjeit is csak ügyes fodrászának köszönheti. A valóságban a haja egyáltalán nem dús, viszont annál szárazabb és töredezettebb.

Smink nélkül az is nagyon feltűnő, hogy Ashley szemei túlságosan közel ülnek egymáshoz, arca gyerekesen pufók, álla pedig csapott. Az elnyűtt tréningruha és a nagypapis kardigán sem sokat dob a lehangoló összhatáson.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Mindezek ellenére valószínűleg továbbra is bálványként tisztelik majd a tinik - de csak addig, amíg nem jön egy újabb tinisztár, akiért lelkesedhetnek.

Ezt is szeretjük