Kínos! Ashley Olsen elfelejtett rendesen felöltözni
A hírnévvel nem feltétlenül jár együtt a jó ízlés, amit Ashley Olsennek megint sikerült bebizonyítania.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A vörös szőnyegen minden esetben kötelező a stílusos és elegáns megjelenés, ám egyesek, köztük a 24 éves Ashley Olsen, elég sajátos módon értelmezik ezeket a jelzőket. A fotók tanúsága szerint az egykor bájos gyereksztár az egyik New York-i nyilvános szereplése előtt minden bizonnyal késésben lehetett.

Más magyarázat nagyon nincs is arra, miért csak egy nem éppen csinos, hosszú ballonkabátot kapott magára, az összeállítást pedig miért koronázta meg egy furcsán megkötött fejkendővel. Elnézve ezt a párosítást, a színésznő valószínűleg nem kérdezte meg stylistja véleményét, ha pedig mégis, akkor talán érdemes lenne lecserélnie.

Mintha a hatvanas évekből került volna ide

Furcsa megjelenése persze nem szokatlan az álomgyárban, hiszen Ashley és ikertestére, Mary-Kate szeretik megdöbbenteni a nyilvánosságot feltűnően csúnya, a hippikorszakot megidéző ruháikkal.

Ez a kényszeres berögződés összefügghet azzal, hogy Ashley Olsen a 2004-es New York-i bújócska című filmjük óta nem kapott egyetlen filmben sem szerepet, ezért talán azt hiszi, csak kirívó öltözékekkel tudja magára irányítani kellőképpen a figyelmet.

Nehéz a hírnévvel mit kezdeni

A pletykák szerint, mióta utolsó közös filmjüket leforgatta testvérével, Ashley-nek is számos problémával kellett szembenéznie, amelyek - a pszichológus szakértők véleménye szerint - szoros összefüggésben állnak a gyereksztárságból való kilábalással.

A celebmaca sokáig bulimiában szenvedett, és számtalan hedonista parti és a rendszeres drogfogyasztás is beárnyékolta kibontakozófélben lévő karrierjét. Ennek ellenére végül többé-kevésbé ép bőrrel sikerült felnőnie, mindenesetre kevesebb botránnyal, mint húgának, Mary-Kate-nek.

A rajongóknak persze így sem kell szomorkodniuk, ugyanis a világhírű testvérpár - ha a filmszakmában nem is, de - több területen is tevékenykedik.

Többek között ők a Badgley Mischa divatház arcai, emellett pedig kiadtak egy, a nevükkel fémjelzett kozmetikai, bútor- és divatkollekciót is.

Ezt is szeretjük