Íme Ashley Olsen újdonsült férje: 5 év járás után titokban házasodtak össze
Fotókon mutatjuk Ashley Olsen férjét.

ashley-olsen
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ashley Olsen 2022. december 28-án kimondta a boldogító igent nagy szerelmének, Louis Eisnernek.

Az örömhírről a Page Six számolt be exkluzívan a forrásaikra hivatkozva. Az egykori tinisztár nem kürtölte világgá, hogy férjhez megy, csak a legközelebbi szerettei tudtak a tervéről.

Ashley Olsen férje

Egy privát ceremónia keretén belül kötötték össze az életüket, mindössze pár tucat ember volt jelen az esküvőjükön, írta meg az amerikai lap. A szertartás utáni lagzira ötven főt hívtak meg.

GettyImages-1342205613
Fotó: Michael Kovac / Getty Images Hungary

Louis Esneirrel 2017 óta alkotnak egy párt, ám csak ritka alkalmakkor mutatkoznak együtt, utoljára 2021-ben szerepeltek együtt a vörös szőnyegen.

A színésznő és divattervező választottja művészként keresi a kenyerét, Kaliforniában nőtt fel. Édesanyja, Lisa divatfotós és ékszertervező volt, így volt kitől örökölnie az alkotás iránti szeretetet. A New York-i Columbia Egyetemen történelmet hallgatott, majd miután lediplomázott, visszaköltözött Los Angelesbe, ahol belevágott festőművészeti karrierjébe, írta meg a Hollywood LifeEgyik festményét Ivanka Trump vette meg.

GettyImages-1342187637
Fotó: Frazer Harrison / Getty Images Hungary

Mielőtt Olsenbe beleszeretett volna, évekig csak barátok voltak. Még a közös középiskolás barátaik mutatták be őket egymásnak.

Már 2022-ben is pletykáltak a házasságukról, ugyanis Ashley-t egy alkalommal egy arany karikagyűrűt viselve fotózták le az utcán.

Az Olsen ikrek testvére, Taylor

Taylor Olsen nem szeret annyira szerepelni.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük