Nekik sem sikerült! Három év után váratlanul elválik a fiatal sztárpár
Ashlee Simpson kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva nyújtotta be a válókeresetet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2011. február 8-án közel három év együttlét után benyújtotta a válópert Ashlee Simpson, adta hírül a TMZ. A 26 éves amerikai énekesnő kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozott, férjével, Pete Wentz-cel közösen pedig egy nyilatkozatot adott ki.

- Óvatos megfontolások után meghoztuk azt a nehéz döntést, hogy elválunk. Továbbra is barátok, és fiunk, Bronx szerető szülei maradunk, akinek boldogsága számunkra a legfontosabb - olvasható vallomásukban.

Nem akarja, hogy fia az apja nevét viselje

A TMZ értesülései szerint Ashlee Simpson szeretné megkapni két éves kisfia elsődleges felügyeleti jogát, emellett el szeretné hagyni gyermeke nevéből férje, Wentz családnevét.

Jessica Simpson húga 2008. április 9-én jelentette be a Total Request Live nevezetű zenés tévéműsor adásában, hogy eljegyezte őt a Fall Out Boy nevű amerikai rockegyüttes 31 éves basszusgitárosa és énekese.

Néhány nappal később már arról pletykáltak, hogy Simpson terhes, ezt azonban Wentz cáfolta: egy e-mailt küldött az MTV News-nak, amiben úgy fogalmazott, hogy a szóbeszéd boszorkányüldözés eredménye.

Mégis jött a baba

A sztárpár 2008. május 17-én házasodott össze Simpson szüleinek encinói birtokán, 11 nappal később pedig a Fall Out Boy hivatalos honlapján jelentették be az örömhírt, miszerint Ashlee várandós első gyermekükkel.

- Habár sokan spekuláltak már erről, meg akartuk várni az első trimesztert, mielőtt hivatalosan is megerősítjük, hogy gyermekünk születik. Egyértelműen ez életünk legboldogabb időszaka, és alig várjuk, hogy szülők legyünk - fogalmazott a pár.

Ashlee Simpson 2008. november 20-án adott életet Bronx Mowgli Wentz-nek, fia szokatlan keresztnevéről pedig csak annyit mondott édesapja, hogy ennek eredete egy feleségével közös történet, amit nem osztott meg a nyilvánossággal.

Ezt is szeretjük