Durván elhájasodott Schwarzi egykor izmos teste

Hajdani szteroidfüggősége miatt öregkorában lufiként eresztenek le a filmsztárból lett kormányzó izmai.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Évtizedeken át csodálták a nézők kőkemény, dagadó izmait, az idő múlása azonban Arnold Schwarzenegger tökéletesen kimunkált testén is nyomott hagyott.

Bár 62 évéhez képest Kalifornia akcióhősből lett kormányzójának fizikuma még mindig irigylésre méltó, ifjúkori mértéktelenségéért most kell megfizetnie.

Nem csak az edzésnek köszönheti dagadó izmait

Az osztrák testépítőből hollywoodi filmsztárrá, majd republikánus államférfivá avanzsált hírességet 1965 és 1980 között hatszor választották meg Mr. Olimpiának, hétszer pedig Mr. Universe-nek.

Annak idején politikai ellenfelei bizonyára nem mulasztották el meglobogtatni az ezekből az évekből származó felvételeket, amiken a kormányzó úr parányi fürdőnadrágban csodásítja magát.

A Terminátor sztárja azonban nemcsak a kemény edzésnek köszönhette kimunkált testét. Számos társához hasonlóan ő is szteroidokkal segített rá az izmosodásra.

Lufiként eresztenek le a híres muszklik

Ám ahogy az lenni szokott, az izom növekedését serkentő mesterséges szerek túlzásba vitt fogyasztása végül megbosszulta magát.

Természetes dolog, hogy a hatodik ikszen túl lévő kormányzó egyre pocakosabb, az viszont megdöbbentő, hogy az évtizedekkel ezelőtt szteroiddal felpumpált izmok ilyen hirtelen összeestek.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A strandon készült leleplező felvételeken jól látszik, hogy Schwarzi teste ugyanolyan löttyedt, mint bármelyik hatvanas, kissé túlsúlyos átlagférfié. Aminek végül is csak örülhetnek a hatvanas, kissé túlsúlyos átlagférfiak.

Ezt is szeretjük